Szentpéteri Eszter kalandja a lézerrel

Eszter pontosan tudta, mit akar.

Már akkor tudta, mielőtt eljött hozzánk.

A FOTONA 3D lézeres arcfiatalító kezelésünket választotta.

Először nem is értettem miért, hisz Eszter üde, fiatal és ragyogó nő. De nem kérdeztem. Figyeltem inkább.

Aztán megértettem.

Eszter is elmúlt már 30. Sokszor korán kel, máskor hajnalban alszik el, és nem 8 órás csupán a munkaideje, sokat utazik a TV2 riportereként vidékre. A rendszertelen alvás és az időjárás –munkája jelentős részét a szabadban végzi-, néha a perzselő nap, máskor a viharos szél, vagy a hóvihar nem tesz jót az ő bőrének sem.

És az sem old meg mindent, hogy Eszter fitness-versenyzőként igen egészségesen táplálkozik, elég folyadékot is fogyaszt.

Amikor Dr. Szabó Olga doktornőnek mesélt az életéről, már értettem, miért találkozunk itt.

–“És tényleg, egy kicsit sem fog fájni?” –“Melegérzeten kívül semi rossz nem vár rád, ne aggódj!”

–“És tényleg, egy kicsit sem fog fájni?” –“Melegérzeten kívül semi rossz nem vár rád, ne aggódj!”

Igényes nőként idejében gondol fiatalságának és üdeségének megőrzésére. Alaposan körülnézett, milyen fiatalító eljárást válasszon. Tele az internet jobbnál jobbnak tűnő ajánlatokkal. De ugye mindannyian keressük a természetes megoldást, és fontos, hogy fájdalom-, és tűszúrásmentes is legyen. Meg persze olyat, amitől nem változik meg az arcunk, nem torzul el a mosolyunk, nem válunk bábuszerűvé. Egyszóval a természeteset, ami garantáltan megfiatalodott arcbőrt, feszesebb arckontúrt eredményez.

A FOTONA 3D és 4D arcfiatalító kezelés mindennek megfelel, hisz a kezelés hatékonyan stimulálja a kollagénrostok összehúzódását és megindítja a kollagénállomány újratermelődését, ezáltal feszesíti jelentősen a bőrt, teszi üdévé a megjelenést.

Miután finom kávéjuk mellett mindezt megbeszélték, Eszter kíváncsian pislantott be a szentélybe, ahol a lézergép várta. A doktornő mindent megmutatott és részletesen beszélt a kezelés hatásairól, a sok pozitív tapasztalatról.

Aztán belevágtak együtt a kalandba.

Így forgatjuk vissza az idő kerekét akár 10 évvel a FOTONA lézer segítségével

Így forgatjuk vissza az idő kerekét akár 10 évvel a FOTONA lézer segítségével

A FOTONA 3D első lépése a bőr szájüregi, nyálkahártya felőli feszesítése. Ez minimális melegérzettel jár, de nem ugrik le senki emiatt a kezelőágyról, nem fogászati kezelés ez, bár külső szemlélő első pillanatra talán elbizonytalanodna. És extra bónusz, a száj belső részén a lézerkezelés még dúsítja is az ajkat. Lehet, hogy a kezelés után megérdemlünk egy új rúzst is?

Aztán egy másik kezelőfejjel már a bőrfelszín felőli kezelés következett. Itt egy-egy ponton, ahol érzékenyebb a bőr, szintén melegnek érezte Eszter a lézernyalábokat.

-Na ott tuti nagyon hat majd a lézer! –aztán nagyot nevetett.

Vele örültünk, mert ekkor mi már láttuk, mennyivel tömörebb, feszesebb, üdébb lett a bőre, és ekkor még nem tudta, hogy a lézert követően bónusz hyaluronsavas ampullás kezeléssel is kényezteti őt a doktornő.

Aztán ő is tükörbe nézett.

Eszter a kezelés előtt

Eszter a kezelés előtt

És a kezelést követően

És a kezelést követően