IntimaLase® Hüvelyszűkítés

Csökkenő szexuális élmény?

Hüvelytágasság?

Vége a diszkomfort érzetnek!

Itt a hatékony megoldás!

Két alkalomból álló lézeres kezelés, mely gyors, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes!

A hüvely mérete mindenkinél változó, azonban a kor előrehaladtával, vagy a szüléssel, a hormonváltozásokkal teljesen természetes módon hüvelymegereszkedés, méhsüllyedés, hüvelytágasság léphet fel. Szülés után átlagosan hat hónap szükséges ahhoz, hogy a korábbi állapot visszaálljon, azonban a többszöri szülés eredményeként előfordulhat, hogy vissza nem fordítható a változás. Ezen kívül a harmincas éveit taposó, először szülő hölgyek szervezete már nem tud úgy regenerálódni, mint egy huszonévesé.
Az IntimaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia. Indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.

Hogyan működik az IntimaLase®

A kezeléseket a világ elsőszámú, csúcsminőségű Fotona Dynamis orvosi lézergépével végezzük. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG lézerfény a Fotona lézergyár egyedülálló, szabadalmaztatott Smooth- módszere segítségével non-ablatívvá alakítható. Ez azt jelenti, hogy kezelés alatt a hüvelyi nyálkahártya sérülése nélkül tudunk termikus hatást gyakorolni a hüvelycsatorna szövetére. Ennek köszönhetően Ön a kezelés alatt és azt követően semmilyen kellemetlenséget nem fog tapasztalni. Nem képződik heg a hüvelyben, így nem nem keletkeznek érzéketlen területek sem. Egyéb szövődményekkel sem kell számolnia.
A kezelés stimulálja a kollagén-újrarendeződést és az új kollagénrostok szintézisét a hüvely falában és a kollagéndús kismedencei szövetekben.
A kollagénrostok újrarendeződése és újraképződése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal visszafiatalítja a hüvelyt és környezetét.

Az IntimaLase® egyedülálló előnye az Ön számára:

-Fájdalommentes
-Ambuláns beavatkozás
-Mellékhatásoktól mentes
-Azonnali hatás
-2 nap múlva ismét boldog szexuális életet élhet
-Nincs hegképződés
A non-ablatív, minimálisan invazív Er:YAG IntimaLase® kezelés biztonságos, gyors és páciensbarát megoldás. Elkerülhető a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó altatás, kórházi tartózkodás, munkából való kiesés és hosszú felépülési idő. Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

A klinikai tanulmányok érezhetően szűkebb hüvelycsatornáról, jelentősen javuló szexuális életről, örömteli élményekről számolnak be.
Általában két kezelés javasolt. Nincs műtéti előkészület vagy a műtétet követő utógondozás, ezért Ön a beavatkozást követően azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

A Fotona világújdonsága, és páratlan klinikai sikere

A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták a hüvelyszűkítő hatást és a megnövekedett szexuális kielégíthetőséget.
-a páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak az IntimaLase®kezelést követően
-a kezelést követően a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szűkebb
-az örömérzet átlagosan 58%-al erősödött, száma 14%-al több lett
A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.

Legyen újra NŐ!

Ráadásul pár nappal a kezelést követően szabadon mehet vízpartra, sőt a vízbe is, ezen kívül ismét zavartalanul élvezhetőek az együttlétek.

Mennyire kellemetlen a hüvelyszűkítő kezelés?

Sem a kezelés során, sem azt követően nem kell kellemetlenségre számítania.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés 2 alkalomból áll, alkalmanként átlagosan 30 perc.

Mennyi idő a felépülés?

A kezelést követően nincs felépülési idő, így ön azonnal visszatérhet megszokott életéhez.

Kombinálható-e többféle intimlézer kezelés?

Természetesen! Sőt, így jelentős árkedvezményt is tudunk Önnek nyújtani.

IntimaLase® videó: