Bőrfelszín-megújító frakcionált lézerkezelés

Aknés bőr?
Zsíros, tág pórusú bőr?
Aknés hegek?
Pigmentfoltok?
Már látható, finom ráncok?
Végre itt a hatékony megoldás!

KINEK AJÁNLOTT?

 • ha az akne nyomán maradt hegek zavarják
 • ha már túl van a serdülőkoron, mégis pattanások jelennek meg a bőrén
 • ha tág pórusú, mitesszeres az arca
 • ha zsíros, gyulladásra hajlamos a bőre
 • ha mitesszerek, pattanások nyomai láthatóak a bőrén
 • ha pigmentfoltok jelentek meg arcán
 • ha a felületi ráncok zavarják
 • ha bőre kissé megereszkedett
 • ha a krémek már kevésnek bizonyulnak
 • ha a kozmetikai kezelések nem hozzák a várt eredményt
 • ha a legjobb alapozó sem fedi el tökéletesen a bőrhibákat
 • ha a valódi megoldást keresi problémás bőrére

MIÉRT A BŐRFELSZÍN-MEGÚJÍTÓ FRAKCIONÁLT LÉZERKEZELÉST VÁLASSZA?

A bőrfelszín-megújító frakcionált lézerkezelés fájdalommentes, 30-40 perc alatt könnyedén elvégezhető, és más eljárásokhoz viszonyítva páratlan sikerességi mutatóval rendelkezik.

Az aknés, mitesszeres, tág pórusú, heges és/vagy pigmentfoltos, finom ráncokkal rendelkező, enyhén megereszkedett bőr lézeres kezelése igazán gyors és lenyűgöző változást hozó módszer.

Már egyetlen kezeléssel kimondottan látványos eredmény érhető el, ami egy második kezeléssel még tovább fokozható.

A bőrfelszín-megújító frakcionált lézerkezelés jelentősen csökkenti a gyulladás mértékét a problémás területeken. Felszíne finomabb textúrájú, a pórusok mérete minimálisra csökken, a hegek elsimulnak, A finom ráncok láthatatlanná válnak, és a bőr színe is egységessé válik. A finom megereszkedésnek többé nyoma sincs. Arcbőrünk látványosan felfrissül.

A frakcionált lézerkezelés egy bőrmegújító hámlasztó eljárás, mely precíz és kíméletes hámlasztás segítségével újrastrukturálja a bőrfelszín legfelső rétegét. Jelentősen különbözik azonban a hagyományos hámlasztástól, mert itt a lézersugár pontszerűen hatol bőrbe, miközben a behatolási pontok között érintetlen bőrszigetecskék maradnak, így a  gyógyulási idő jelentősen megrövidül. A kezelés mélységét és paramétereit a bőrgyógyász szakorvos precízen állítja be a bőrtípus és a bőrprobléma függvényében.

Rendkívül hatékony esztétikai kezelés, mely a szervezet természetes gyógyulási folyamatait gyorsítja, erősíti fel, hatására a bőr rendkívül gyorsan regenerálódik. Élénkíti  a mikrokeringést, gyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, jelentősen serkenti a kollagén-termelődést, valódi megújulást hozva bőrünknek.

Az újrahámosodott bőr sima felszínű, rugalmas és ragyogó lesz. A frakcionált lézerkezelés igazi felfrissülést hoz arcbőrünknek.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHAT?

A rendkívüli hatékonyságú frakcionált lézerkezelés eredményeképpen bőre visszakapja simaságát, üde ragyogását. A korábbi tág pórusok összehúzódnak, szinte láthatatlanná válnak. Bőrét többé nem jellemzik mitesszerek, gyulladt pattanások, hegek és pigmentfoltok, felületi egyenetlenségek.

A finom ráncocskák elsimulnak, a korábbi megereszkedésnek nyoma sem lesz. Örömmel és bátran nézhet újra tükörbe.

HOGYAN ZAJLIK KEZELÉS?

A lézersugárral a szakorvos precízen végigpásztázza az érintett bőrfelületet, hogy maximális hatékonysággal vegye célba a problémás területet.

A kezelést minden esetben konzultáció előzi meg bőrgyógyász-kozmetológus szakorvossal.

ELVISELHETŐSÉG

A Frakcionált lézerkezelés a bőr felületi hámlasztása, enyhe meleget érezhet a kezelt területen, amit helyi hűtéssel minimálisra csökkentünk. Fájdalomtól nem kell tartania.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelt terület nagyságától függően 30-40 perc

MENNYI IDŐ A FELÉPÜLÉS?

A frakcionált lézerkezelés után a bőrtipus szerinti optimális beállítástól és egyéni érzékenységtől függően 3-5 nap. A kezelés után 1-2 napig bőrpírra számíthat, majd a kezelt bőrfelületet finom hámlás jellemzi. Utána eleinte kissé rózsaszín, majd normál bőrszínű és ragyogó, sima lesz az arbőre, akár egy kisbabáé.