Fillerek

Az évek előrehaladtával mindannyiunk arcán megjelennek az idő múlásának jelei, sokan keressük azokat a megoldásokat, amelyek segítségével fiatalos megjelenésünket megőrizhetjük. A jó hír az, hogy ma már a hosszú lábadozási idővel és fájdalommal járó drasztikus műtéteknek van valódi alternatívája. A hyaluronsavas töltések, a botox, a fillerek és a boosterek az esztétikai orvoslásban forradalmasították a fiatalságunk megőrzésének lehetőségeit.
A fillerek, azaz a különböző hatóanyag-tartalmú töltések (hyaluronsavak, kombinált töltőanyagok), olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek a kívánt helyen térfogatot növelve visszaadják az arc korábbi töltöttségét, újradefiniálva az arc, ajak formáját, kisimítva a ráncokat és redőket. Az eredmény természetes, és a kezelés után azonnal látható.

Ha a fiatalodás útjára lépnél, keress meg minket, kérj esztétikai konzultációt tapasztalt esztétikai szakorvosunktól, Dr. Szabó Olgától, aki segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Dr. Szabó Olga bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az esztétikai kezelések területén. A hagyományos bőrgyógyászati kezelések mellett a Doktornő közel 25 éve nap mint nap alkalmaz lézeres kezeléseket, hyaluronsavas, botox és egyéb tűs esztétikai eljárásokat is. Nemcsak szakértelme miatt kivételes, hanem igazán kedves és közvetlen stílusa miatt is kedvelik oly sokan.

A fiatal, üde, ragyogó külsőnk megtartása soha nem volt ennyire egyszerű és fájdalommentes!