Boosterek

Az évek előrehaladtával mindannyiunk arcán megjelennek az idő múlásának jelei, sokan keressük azokat a megoldásokat, amelyek segítségével fiatalos megjelenésünket megőrizhetjük. A jó hír az, hogy ma már a hosszú lábadozási idővel és fájdalommal járó drasztikus műtéteknek van valódi alternatívája. A hyaluronsavas töltések, a botox, a fillerek és a boosterek az esztétikai orvoslásban forradalmasították a fiatalságunk megőrzésének lehetőségeit.

A boosterek a bőrfelszín minőségét javítják, feszessé és rugalmassá téve az arcbőrt. A pici tűszúrások által bevitt biológiailag aktív peptidek, a vitaminok és a nem keresztkötött hyaluronsavak a jobb anyagcsere által érik el fiatalító hatásukat. Sejtszinten hatnak, elősegítik a bőr jobb hidratáltságát, a bőr revitalizációját. Ezek a kezelések szintén minimális kényelmetlenséggel járnak, és hosszú távon is hozzájárulhatnak a fiatalos megjelenés megtartásához.

A legfontosabb, hogy ezek a kezelések lehetővé teszik a fiatalos megjelenés visszanyerését anélkül, hogy túlzásba vinnénk, így az eredmények természetesek maradhatnak.

Ha a fiatalodás útjára lépnél, keress meg minket, kérj esztétikai konzultációt tapasztalt esztétikai szakorvosunktól, Dr. Szabó Olgától, aki segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Dr. Szabó Olga bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az esztétikai kezelések területén. A hagyományos bőrgyógyászati kezelések mellett a Doktornő közel 25 éve nap mint nap alkalmaz lézeres kezeléseket, hyaluronsavas, botox és egyéb tűs esztétikai eljárásokat is. Nemcsak szakértelme miatt kivételes, hanem igazán kedves és közvetlen stílusa miatt is kedvelik oly sokan.

A fiatal, üde, ragyogó külsőnk megtartása soha nem volt ennyire egyszerű és fájdalommentes!