Esztétikai kezelések

Fillerek, boosterek, a hyaluronsavas ráncfeltöltés és a Botox

Az évek előrehaladtával mindannyiunk arcán megjelennek az idő múlásának jelei, sokan keressük azokat a megoldásokat, amelyek segítségével fiatalos megjelenésünket megőrizhetjük. A jó hír az, hogy ma már a hosszú lábadozási idővel és fájdalommal járó drasztikus műtéteknek van valódi alternatívája. A hyaluronsavas töltések, a botox, a fillerek és a boosterek az esztétikai orvoslásban forradalmasították a fiatalságunk megőrzésének lehetőségeit.

A fillerek, azaz a különböző hatóanyagtartalmú töltések (hyaluronsavak, kombinált töltőanyagok), olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a kívánt helyen térfogatot növelve visszaadják az arc korábbi töltöttségét, kisimítva a ráncokat és redőket. Az eredmény természetes, és a kezelés után azonnal látható.

A botox segít kisimítani a mimikai ráncokat, ezáltal megőrizve a fiatalos külsőt. Ez a kezelés gyors és minimális kényelmetlenséggel jár.

A boosterek a bőrfelszín minőségét javítják, feszessé és rugalmassá téve az arcbőrt, a biológiailag aktív peptidek, és a vitaminok a jobb anyagcsere által érik el fiatalító hatásukat. Sejtszinten hatnak, elősegítik a bőr jobb hidratálását, a bőr revitalizációját. Ezek a kezelések szintén minimális kényelmetlenséggel járnak, és hosszú távon is hozzájárulhatnak a fiatalos megjelenés megtartásához.

A legfontosabb, hogy ezek a kezelések lehetővé teszik a fiatalos megjelenés visszanyerését anélkül, hogy túlzásba vinnénk, így az eredmények természetesek maradhatnak.

Ha a fiatalodás útjára lépnél, keress meg minket, kérj esztétikai konzultációt tapasztalt esztétikai szakorvosunktól, Dr. Szabó Olgától, aki segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.

A fiatal, üde, ragyogó külsőnk megtartása soha nem volt ennyire egyszerű és fájdalommentes!