Karisma

Tónusosabb, rugalmasabb arcbőrre vágyik?

Szeretné, ha látványosan csökkennének a ráncai?

Elhalványítaná aknés hegeit?

Egész arca, nyaka bőrét tenné rugalmasabbá, tónusosabbá?

KARISMA

Az arcunk szépségének és fiatalos megjelenésének megőrzéséhez kínálunk egy fantasztikus ránctalanító kezelést, amely selyemkollagént tartalmaz.

Tudta, hogy bőrünk jelentős részét, 75%-át a kollagén alkotja, mely zömében 1-es típusú kollagén? Ez a 1-es típusú kollagén felelős a bőrünk tónusának és rugalmasságának fenntartásáért. Sajnos, 40 éves kor felett jelentősen csökken bőrünk kollagénszintje, ami mélyebb ráncokhoz és fakóbb, fáradtabb archoz vezethet.

A KARISMA készítmény kiváló megoldást nyújt a kollagénhiány kezelésére és megelőzésére.

Az eredmény pár nap elteltével már látható, eltűnnek az apró ráncok, láthatóan rugalmasabb és hidratáltabb lesz az arcbőr, az aknés hegek elhalványulnak, a bőr látványosan fiatalosabb és üdébb lesz.

A KARISMA kezelést célzottan alkalmazhatjuk a problémás bőrterületeken, vagy akár az egész arcra és nyakra is, így segítve a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartását.

Mi is az a KARISMA?

KARISMA egy különleges “soft filler” anyag, ami segít a bőr regenerálódásában és rugalmasságának visszaállításában. Ez az innovatív töltőanyag különleges összetételének köszönhetően serkenti a fibroblaszt sejtek kollagéntermelését, ezzel támogatva a bőr fiatalos megjelenését. A KARISMA teljesen természetes, nem tartalmaz vegyi anyagokat, nem allergén.

Milyen területeken alkalmazható a KARISMA kezelés?

A KARISMA kezelés alkalmazható az arc, a nyak, a dekoltázs és kézfej területén is, hogy segítsen visszaállítani a bőr frissességét és vitalitását. Kontúrt ad az arc vonalainak és feltölti a szöveteket.

Milyen problémák esetén ajánlott a KARISMA?

A KARISMA segítségével természetes módon képesek vagyunk megállítani az öregedés jeleit. Ideális megoldás az idősödő, ráncokkal teli bőrre és az aknés hegek kezelésére is.

Mit tartalmaz a KARISMA?

A KARISMA egy bio-restrukturáló és bio-stimulátor “soft filler”, ami nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, kollagént és karboximetil-cellulózt tartalmaz, hogy hatékonyan harcoljon az öregedés jelei ellen.

  • Az injektálásra kerülő kollagén-polipeptidlánc biostimulátorként tovább fokozza az 1-es típusú prokollagén termelődését a fibroblaszt sejtekben. Ezek a peptidek segítik továbbá a prokollagén molekulák hármas hélixszerű átalakulását, ezzel fokozva a bőr rugalmasságát.
  • A Karisma hyaluronsav-tartalma, hidratáló és antioxidáns hatása révén tovább fokozza a látványos végeredményt. A magas koncentrációjú hyaluronsav támogatja a fibroblasztok működését is, tovább segítve a bőr hidratáltságának fenntartását.
  • A karboximetil-cellulóz pedig gátolja a hyaluronsavat bontó hyaluronidáz enzim működését, és anti-aging hatással is rendelkezik. Ennek eredményeként bőrünk hosszú ideig hidratált marad.

Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy a KARISMA teljesen természetes összetevőkből áll, és kémiai térhálósító szerek használata nélkül készül. Teljes mértékben biokompatibilis, és támogatja a bőr veleszületett regenerációs képességét. Emellett nem allergizál.

Hogy zajlik a KARISMA kezelés?

A kezelés során nem kell tartani komolyabb kellemetlenségtől, a készítményt apró tűszúrásokkal juttatjuk a bőr alá. A kezelendő bőrfelületet a kezelést megelőzően érzéstelenítő krémmel kenjük be, így minimálisra csökkentjük a fájdalmat. A bejuttatott készítmény 1-2 nap alatt teljesen eloszlik a bőrben.

Milyen mellékhatások lehetségesek?

A kezelés után a bőr átmenetileg kipirosodhat, de ez néhány óra elteltével magától elmúlik. Mint minden tűszúrásos kezelés esetén, minimális bevérzés itt is előfordulhat, de ez teljesen veszélytelen és néhány napon belül magától felszívódik.

Mennyire biztonságos?

A KARISMA teljesen biztonságos kezelés, hiszen természetes, veszélytelen és nem allergizáló anyagokat alkalmazunk.

Hány kezelésre van szükség?

A kezelések száma a bőr állapotától függ, általában 2-3 alkalom ajánlott, melyeket havi rendszerességgel lehet megismételni. A későbbieben pedig félévente 1 fenntartó kezelés javasolt.