Nucleofill

Szeretné hatékonyan megelőzni, csökkenteni az öregedés jeleit?

Szeme körüli sötét karikáitól, apró ráncaitól is megszabadulna?

Kisimítaná a nyakán megjelent ráncokat?

Erősítené, dúsítaná haját? Megoldást keres hajhullásra?

Striák, narancsbőr zavarja teste különböző területein?

NUCLEOFILL

Az innovatív Nucleofill kezelés valódi csodát tesz arcbőrével. Látványosan felfrissíti, hidratálja és feszesíti az arcot, a nyakat és a szem körüli területet. Valósággal új életet lehel az arcbőrbe.

A Nucleofill kezelés különlegessége abban rejlik, hogy nem csupán anti-aging hatású, hanem lifting hatással is rendelkezik, mégsem szükséges töltőanyagot fecskendezni a bőrbe. A Nucleofill gél polimerizált polinukleotidokat tartalmaz, melyeknek bio-restrukturáló hatásuk van, és serkentik a sejtek aktív működését. Ennek köszönhetően a hatás a sejtek mélyéig hatol, fokozva a bőr tónusát és növelve a hidratáltságot. A gél vadlazac sperma kivonatot is tartalmaz, ami maximálisan tiszta és még az allergiára hajlamos bőrre is tökéletesen alkalmazható.

Nucleofill gél

Kinek javasolt a Nucleofill gél?

A Nucleofill kezelés az Ön számára is javasolt, ha szeretné felfrissíteni és hidratálni bőrét, vagy csökkenteni kívánja az öregedés látható jeleit. Ideális választás, ha szüksége van mélyhidratálásra, vagy már megjelentek a bőr lazaságának jelei. Emellett hatékony megoldást nyújt fáradt és stresszes, napkárosodott bőrre, valamint, ha megjelentek az apró ráncok.

Milyen területeken alkalmazható a Nucleofill gél?

A Nucleofill gél anti-aging hatásának köszönhetően nemcsak az arc, a nyak és a szem körüli ráncok kezelésére ideális, hanem tökéletes megoldást nyújt hajhullás csökkentésére és a hajszálak erősítésére is.

Mitől más, mint a hyaluronsavas töltés?

A Nucleofill kezelés lényegesen eltér a hagyományos hyaluronsavas töltésektől. Ebben az esetben nem töltőanyagot juttatunk a bőrbe, hanem a bio-restrukturáló gél segítségével serkentjük a kollagén és az elasztin termelődését. Ennek eredményeképpen a bőr természetesen feszesebb és fiatalosabb megjelenést nyer, arcvonásai azonban nem változnak meg.

Milyen eredményre számíthatunk Nucleofill gél kezelést követően?

 • Mélyhidratálja a bőrt
 • Látványosan feszesíti az arcbőrt
 • Ránctalanító hatású
 • A fáradt és stresszes bőrt revitalizálja
 • A napkárosodott bőrt regenerálja
 • Az öregedés jeleit jelentősen csökkenti
 • Antioxidáns hatású
 • Csökkenti a hajhullást
 • Erősíti a hajszálakat, dúsítja a hajat

Mi a különlegessége a Nucleofill kezeléseknek?

 • Hatékonyan serkenti a bőr vérkeringését
 • Mélyszöveti hatása egyedülálló

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés rendkívül hatékony és gyors. A hatóanyagot minimális fájdalommal járó tűszúrásokkal juttatjuk a bőrbe. Az eredmények már a kezelés után láthatóak és tartósak.

Nucleofill Eyes

Milyen esetben ajánlott a Nucleofill Eyes?

A Nucleofill Eyes kifejezetten alkalmas sötét karikák és szem körüli ráncok kezelésére, még töltőanyagok nélkül is. Mivel jelentősen javítja a kezelt bőr minőségét, ezért kiváló választás sebészeti beavatkozások előtt és után, például szemhéjplasztika, lifting vagy lézeres kezelés esetén. A kombinált kezelésnek köszönhetően valóban tartós eredményt érhetünk el.

Nucleofill Hair

Milyen esetben ajánlott a Nucleofill Hair?

A Nucleofill Hair tökéletes választás bármilyen típusú hajhullásra, hiszen a hajszálakat erősíti és dúsítja. Összetevőinek köszönhetően segíti a hajhagymák megerősödését, és lassítja a hajritkulás folyamatát. Ajánlott minden olyan esetben, amikor a hajhagymák gyengülését, fokozott hajhullást, vagy a hajminőség romlását észleli.

A Nucleofill kezelés milyen időközönként javasolt?

Kéthetente javasolt ismételni, hogy folyamatosan élvezhesse a bőre fiatalosabb és frissebb megjelenését.

Nucleofill Body

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: A Nucleofill Body-t

Mi teszi különlegessé a Nucleofill Body eljárást a többi Nucleofill kezeléshez képest?

Ahogyan már az arcfiatalító Nucleofill kezeléseknél is bemutattuk, a használt anyag egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki hatását: hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket. A Nucleofill Body eljárás ugyanezen alapelvek mentén működik, azonban kifejezetten a test különböző területeinek célzott és specifikus módon történő remodellálására és bio-restrukturálására lett kifejlesztve.

Ezt az eljárást olyan területeken alkalmazzuk, ahol lokalizált zsírszövet és cellulitszövet található: például a hason, csípőn, combon, belső combokon és a felkar belső oldalán.

Milyen eredményekre számíthatunk a Nucleofill Body kezelésnek köszönhetően?

 • Az eljárás révén a bőrfelület egyenletesebbé válik.
 • A bőrtónus fokozódik, ami látványosabbá teszi az eredményeket.
 • Az esetleges striák enyhülnek, javítva ezzel a bőr textúráját.
 • A narancsbőr megjelenése csökken, hozzájárulva a bőr simaságához és egyenletességéhez.

Bőrtónus javítás és öregedésgátlás a testen

A Nucleofill Body kezelés hatóanyagai célzottan és helyi szinten fejtik ki hatásukat a szövetekben. A különböző hatóanyagok kombinációjának köszönhetően nemcsak a bőrhibák javulását érhetjük el, hanem a polinukleotid gélben található növényi őssejtek segítségével a bőr regenerációjában is részt vesz. Ezek a növényi őssejtek képesek a dermisz mélyére hatolni, ahol együttműködve a fibroblasztokkal serkentik a kollagén és az elasztin termelését, ami kulcsfontosságú a kötő- és hámszövet fenntartásához. A kezelés hatására a bőr érezhetően simábbá és feszesebbé válik, hozzájárulva a fiatalos megjelenéshez és a bőr regenerációjához.

Hány alkalom szükséges a Nucleofill body testkezelésből?

A Nucleofill Body testkezelés hatékonyságának érdekében javasoljuk, hogy az eljárást 15 napos időközönként végezzük el, összesen 3-4 alkalommal. Ezen kezelési ciklusok befejezése után a hosszantartó hatás érdekében ajánlott fenntartó kezeléseken is részt venni. Ezeket a fenntartó kezeléseket 30 napos időközönként érdemes elvégezni.

Kifejezetten stria kezelés esetén:

Amennyiben stria (striák) kezelésére van szükség, a kezelések száma és időközönkénti ismétlése valamivel eltérő lehet. A stria-kezelés során is 15 napos időközönként javasolt a kezelések elvégzése, azonban ebben az esetben általában 4-6 ismétlés indokolt az optimális eredmény eléréséhez.

A Nucleofill Body célja: minőségi változás a testen

A Nucleofill Body eljárás célja a minőségi változás elérése a testen, az egyedi igények és problémák figyelembevételével. A kezelések számának és időzítésének pontos meghatározását bízza szakorvosunkra, így biztosíthatjuk a legjobb eredményt hosszú távon is.

Szánjon időt és energiát önmagára! Az eredmény nem marad el.