Ejal 40

 
 
Láthatóvá váltak arcbőrén a kor nyomai?

Az évek már a dekoltázsán, nyakán, kézfején is látszanak?

Láthatóvá és érezhetővé váltak bőrén a napsugárzás nyomai?

Fontos, hogy bőre fiatalos, rugalmas, üde legyen?

EJAL 40

Innováció a bőrápolásban

Mi is az az Ejal 40?

Ejal 40 egy különleges, olasz biorevitalizációs hyaluronsav a fiatalos, rugalmas bőrért

Az Ejal 40 olyan innovatív formulával rendelkezik, amely közepes molekulasúlyú hyaluronsavat tartalmaz, mely képes az extracellurális mátrixot újrastruktúrálni és megerősíteni. Ez az eljárás alkalmazása különlegesen rugalmas, hidratált, friss bőrt eredményez.

Az Eyal 40 kezelés helyreállítja a bőr hyaluronsav-szintjét, ezáltal biztosítva a megfelelő hidratációt. Eltünteti a kor nyomait, a dehidratáltságot, a napsugárzás következtében károsodott bőrt újjávarázsolja. Az Ejal 40 segítségével természetes hatású, üde és friss arcbőrt érhetünk el, a kisebb ráncok kisimulnak, a bőr pedig visszanyeri hidratált és rugalmas megjelenését.

Milyen területeken alkalmazható?

Az Ejal 40 kezelés kiválóan alkalmazható az arc, a nyak és a dekoltázs területén. Emellett hatékonyan segíthet a kézfej bőrének fiatalításában is.

Miben különbözik az Ejal 40 a hagyományos hyaluronsavas feltöltésektől?

Az Ejal 40 egy biostimuláló eljárás, ami a bőr regenerálását célozza. Ez nem a ráncok eltüntetésére vagy az arc teltebbé tételére szolgál, hanem a bőr minőségének látványos javítására.

Miért válassza az Ejal 40 kezelést?

Az Ejal 40 kezelés legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes, nincs lábadozási idő, és  csupán minimális tűszúrással jár. Az eredmények természetesek és hosszantartóak.

Kinek ajánlott az Ejal 40 kezelés?

Hatékony bőrfiatalító kezelés, ajánlott napfény okozta károsodások megelőzésére és arcbőr hidratálásra.

Az Ejal 40 Skin Booster kifejezetten alkalmas a bőr rugalmasságának fokozására, akár már fiatalabb és idősebb korban egyaránt. Azoknak, akik gyors és látványos eredményre vágynak, akik késleltetni szeretnék a hagyományos esztétikai beavatkozásokat..

Mikor nem ajánlott az Ejal 40?

A kezelés nem ajánlott terhesség, szoptatás, bőrgyulladás, herpesz, vagy lázas állapot esetén.

Előzetes konzultáció

A kezelés előtt pácienseink egy személyre szabott konzultáción vesznek részt, ahol szakorvosunk felméri a bőr állapotát és a kezelési tervet megbeszélik. Itt megismerheti a kezelés menetét, az elvárható eredményeket és az előkészületeket.

Hogyan történik az Ejal 40 kezelés?

Az Ejal 40 kezelés fájdalommentes és nincs szükség érzéstelenítésre. A kezelés során először megtisztítjuk a bőrt, majd a hatóanyagot orcánként 4, úgynevezett biorevitalizációs pontba, alig érezhető tűszúrással juttatjuk be. A kezelt területet masszírozni nem szükséges, a nyirokkeringés segítségével oszlik el a teljes arcbőrben az injektált anyag. A kezelés csupán néhány percig tart, és a páciensek többsége nem érez fájdalmat. A felépülési idő minimális, a bevérzések esélye elhanyagolható. A kezelés 4 alkalomból áll, az első három kezelés között 1-1 hónap, a harmadik után pedig 2 hónapos szünet javasolt.