Nyereményjáték!

Most Te és legjobb barátnőd egyszerre nyerhettek egy személyenként 25 000 Ft, tehát összesen 50 000 Ft értékű, egyedülálló végleges szőrtelenítés kezelést a DermaLux lézergyógyászaton, hogy soha többé ne jelentsen gondot a szőrtelenítés és együtt ünnepelhessétek a nőiességeteket és szépségeteket!

Hogy mit kell ehhez tenned?
Ha elolvastad jelen nyereménykiírásunkat, már csak annyi a dolgod, hogy a Facebookon a játékot beharangozó poszt alatt ( https://www.facebook.com/lezergyogyaszat/ ) kommentben írd meg legjobb barátbőd nevét és ha tudod, tag-eld (jelöld /kékítsd  ) is be őt legkésőbb 2018. 08. 02. csütörtök 13 óráig.
A fantasztikus DUPLA nyereményt összesen 50 000 Ft értékben a kommentelők között sorsoljuk ki 2018. 08. 02. csütörtökön 15 órakor.
A nyertes nevét a DermaLux Facebook oldalán közzétesszük és üzenetben is értesítjük őt.
Élj az egyedülálló lehetőséggel!
Szerezz örömöt Magadnak és a legjobb barátnődnek egyszerre!

Egy fantasztikus, személyenként 25 000 Ft, összesen 50 000 Ft értékű egyedülálló végleges szőrtelenítés kezelésre várunk Benneteket a DermaLux lézergyógyászaton, hogy soha többé ne jelentsen gondot a szőrtelenítés és együtt ünnepelhessétek a nőiességeteket és szépségeteket!


A végleges szőrtelenítő kezelést az egyedülálló hatékonyságú FOTONA lézergépünkkel végezzük az általatok választott testtájon –ami lehet bajusz, áll, hónalj, intim terület, kar, vagy láb is. A kezelés nem jár fájdalommal, mint sok más szőrtelenítő eljárás, itt csupán apró szurkálást, csipkedést érezhetsz. És ami megkülönbözteti a FOTONA lézeres szőrtelenítést más eljárásoktól: világosabb szőrszálak és sötétebb, napbarnítottabb bőr esetén is eredményes. Néhány kezelést követően pedig örökre búcsút inthetsz a szőrtelenítéssel járő hercehurcáknak, fájdalomnak, gyulladt bőrnek, szőrbenövésnek és a sok kiadásnak is.
Itt olvashatsz végleges lézeres szőrtelenítésünkről bővebben: https://dermalux.hu/lezerkezelesek/esztetikai-lezerkezelesek/vegleges-szortelenites/

Egy csodálatos délutánban lesz részetek a DermaLux lézergyógyászaton, ahol a maximális figyelem mellett remek hangulatban, sütivel, pezsgővel és kávéval várunk benneteket, plusz megismerkedhettek az egyedülálló, topszínvonalú FOTONA lézergépünkkel is.
Igazi csajos, kényeztető délután vár Rátok nálunk!
Megérdemlitek a kényeztetést!

A nyereményjátékon részt vehet:

 • Minden valós Facebook profillal rendelkező 18 és 55 év közötti személy
 • A nyeremény indokolt esetben átruházható

Feltételek:

 • A nyertes kontaktot (telefonszámot) küld nekünk a kezelés időpontjának egyeztetése céljából
 • A kezelést mindenki saját felelősségére veszi igénybe
 • A két nyertes egyszerre jelenik meg a kezelésen – ez feltétele a tervezett csodás, csajos délutánunknak
 • A kényeztető délutánon boldog nyerteseinkről fotók is készülnek, melyeket Facebook oldalunkon és honlapunkon mindannyiótoknak megmutatunk, hogy együtt örülhessünk a nyereményeteknek (Megjelenés előtt a fotókat természetesen egyeztetjük a nyertesekkel)
 • Nyerteseink saját költségükön utaznak a kezelés helyszínére – DermaLux lézergyógyászat 1123 Budapest Táltos u 15/b
 • 20 percnél nagyobb késés esetén sajnos nem tudjuk elvégezni a kezeléseket, ezért kérjük, legyetek pontosak.
 • Időpontmódosítást legkésőbb 48 órával a kezelés előtt kérhettek, kivéve bizonyítható vis major (váratlan betegség, baleset stb.) esetén
 • A nyeremény 2018. október 15-ig használható fel
 • A nyeremény értéke készpénzre nem váltható
 • A DermaLux Kft munkatársai és azok szűk családja nem vehetnek részt a nyereményjátékon

A játékban való részvétellel elfogadod a nyereményjátékunk szabályzatát

Ne feledd, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/lezergyogyaszat/ ) a nyeremény poszt alatt kommentben várjuk barátnőd nevét (tag-eld/jelöld/kékítsd be!), hogy Tietek lehessen a kényeztető kezelés!

Ne hagyjátok ki!
Mi már most izgatottan várunk Benneteket!

A nyereményjáték szervezője: DermaLux KFT
2040 Budaörs Aradi u 17
Orvosigazgató: Dr. Szabó Olga bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos