Ellansé

Megjelentek az apróbb-nagyobb ráncok az arcán?

Megereszkedett az arcbőre?

Azonnali látható és hosszantartó fiatalodásra vágyik?

A természetes megoldásokat kedveli?

Ellansé

Mi is az Ellansé filler?

Ez az innovatív töltőanyag varázslatos kombinációja az azonnali térfogatnövelésnek és a hosszú távú kollagén-stimulációnak.

Miért érdemes az Ellansé-t választani?

 • Azonnali eredmények: Az Ellansé kezelés hatására az arc azonnal megfiatalodik. A ráncok és redők feltöltődnek, az arc kontúrjai újradefiniálódnak, a kezelés után azonnal látható az eredmény
 • Hosszútávú fiatalítás: Az Ellansé nemcsak azonnali fiatalodást nyújt, hanem serkenti a saját kollagéntermelést is, ezáltal egyedülállóan hosszútávon is látványosan fiatalító hatású. Valósággal visszavarázsolja arca fiatalosságát és rugalmasságát.
 • Természetesség: Az Ellansé a szervezet saját kollagénjének stimulálásával működik, így a hatás természetes és harmonikus.

Hogyan működik az Ellansé?

Az Ellansé varázsa a hosszútávú eredményekben rejlik, amelyek a kollagén-stimulációból származnak. De mi is az a kollagén stimuláció, és hogyan működik az Ellansé?

 • Az Ellansé egyfajta inspirációt ad a bőrnek, hogy saját kollagéntermelésének lendületet adjon. Ennek eredményeként a bőr hosszútávú támogatást élvezhet, amelyek segítenek visszaadni azt, amit az évek során természetesen elveszítettünk. Az Ellansé serkenti a bőr kollagéntermelését, ami a bőr szerkezetét rugalmassá teszi, az arcnak új életet ad.
 • Az Ellansé hatóanyaga tökéletesen lebomlik a bőrben a kezelést követő 6 hónap alatt
 • Az idő múlásával, amikor az Ellansé töltőanyagok lebomlottak a szervezetben, a kollagéntermelés lendületére még mindig jelentős hatással marad. Így a kezelés hosszantartó előnyei továbbra is fennmaradnak. A bőr újra megkapja azokat az építőköveket, amelyek régen megvoltak, így a megújulás folyamata nemcsak a kezelés pillanatában, hanem hosszú távon is tartós és kielégítő eredményeket hozhat így fiatalosabb és frissebb megjelenést kölcsönözve Önnek.

Mennyi ideig tarthat a hatása?

Az ELLANSÉ ’M’ hatása nagyjából 2 évig tart.

Az Ellansé kezelésnek köszönhetően egyaránt élvezheti mind a természetes és azonnali, mind a hosszútávú hatást.

Milyen eredményeket érhet el az Ellansé kezeléssel?

 • Azonnal „megemeli” az arcot
 • Az elvesztett volument pótolja
 • Ráncokat és redőket feltölti, újradefiniálja a kontúrokat
 • Az arc fiatalos megjelenése különlegesen hosszú távon, 2 éven át

Válassza az Ellansé kollagén-stimuláló fillert, hogy azonnal megújuljon és hosszú távon is élvezze a természetesség és a fiatalosság örömét!

Mennyire biztonságos?

Maximálisan biztonságos és megbízható

Az Ellansé egy olyan kezelés, amely a biztonságot mindenek fölé helyezi. Ma már több mint 60 országban világszerte alkalmazzák, és az elégedett páciensek száma folyamatosan nő. De miért is olyan biztonságos az Ellansé?

Az Ellansé olyan termék, amelynek hátterében sok éven át tartó alapos kutatás és fejlesztés áll. Az innovatív technológiával készített formula biológiailag kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a szervezet idővel teljesen lebontja. Nincs szükség bőrtesztre vagy különleges előkészületekre, hiszen az Ellansé biztonságosan integrálódik a bőrbe, segítve Önt a természetes megújulásban.

Az mi elsődleges célunk is az, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban érezze magát a kezelés során, miközben a maximális eredményt érjük el. Bízhat benne, hogy az Ellansé nemcsak hatékony eredményeket kínál, hanem a maximális biztonságot és megelégedettséget is.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

Az Ellansé kezelés időtartama általában 30 perc körül mozog, de természetesen a konkrét idő függ a kezelt területektől, a felhasznált termék mennyiségétől.

Mindig megtaláljuk az ideális megoldást. Szakorvosunk részletesen elmagyarázza, hogy mennyi időre számíthat, milyen lépések várnak Önre az Ellansé kezelés során.

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az Ellansé kezelés, hasonlóan más injekciós eljárásokhoz, néhány enyhe mellékhatást okozhat. Fontos azonban tudni, hogy ezek általában rövid életűek és kezelhetők. Íme, néhány lehetséges mellékhatás:

 • Lokális érzékenység: Az injekció beadásának helyénél enyhe érzékenység jelentkezhet, ami azonban átmeneti és hamar elmúlik.
 • Helyi bőrpír, duzzanat és kisebb bevérzés: Lehetséges, hogy a kezelési területen enyhe bőrpír, duzzanat vagy bevérzés alakul ki, melyek szintén átmeneti tünetek, és a legtöbbször maguktól eltűnnek.

Ne aggódjon, minden lehetséges mellékhatást részletesen meg fogunk beszélni Önnel a kezelés előtt. A mellékhatások gyorsan múlnak, és számos módon csökkenthetők.

Milyen felépülési időre számítsunk az Ellansé kezelés után?

Az Ellansé kezelés utáni felépülési idő minimális és zökkenőmentes, szinte azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.

Az Ellansé egyedülálló kétlépcsős hatásmechanizmusa:

1. Azonnali töltőhatás: A 70%-os vizes karboxi-metil-cellulóz (CMC) gélhordozó azonnali térfogatnövelést eredményez, így az arc azonnal és látványosan megújul.

2. Neokollagenezis stimuláció: A 30% szintetikus PolyCaproLactone (PCL) mikrogömbök serkentik a kollagéntermelést, amely hosszú távú bőrfiatalítást, üdeséget és rugalmasságot eredményez.

Az Ellansé valódi időutazás a bőrünk számára.

Az Ellansé – egy varázslatosan elegáns, valóban hatékony arcfiatalító eljárás

Képünk a kollagén lenyűgöző világába kalauzol bennünket. Mint látható, a kollagén olyan fontos építőkő, amely a bőrünkben rendkívüli szerepet tölt be.

A képen látható, hogy a kollagén valóságos vázat kínál a sejteknek, szöveteknek és szerveknek. Ez a lenyűgöző struktúra biztosítja testünk szilárdságát és stabilitását.

Az ábra továbbá bemutatja, hogy testünk fehérjetartalmának mintegy egyharmada kollagénből áll. Ez a csodálatos anyag a csontokban, izmokban és szervek szöveteiben található, hozzájárul testünk alapvető stabilitásához és szerkezetéhez.

De a kollagén még ennél is többet tesz. Az ábra felfedi, hogy a kollagén, a keratin, és az elasztin összjátéka hozza létre a bőrünk erejét, rugalmasságát és szerkezetét. A kollagén és ez a két másik elem egymást kiegészítve biztosítják, hogy bőrünk ne csak erős legyen, hanem fiatalosan rugalmas és szép is maradjon.

Itt az ideje, hogy megértsük a folyamat első lépését, amint az a képen látható.

1. lépés: Az azonnali térfogatvisszaállítás Az Ellansé® forradalmi formulája sima mikrogömböket (kis részecskéket) rejt magában. Ezek a mikrogömbök tökéletesen eloszlanak a hordozó gélben, és ezáltal homogén volumeneket hoznak létre. Ezek a mikrogömbök célzottan kitöltik a bőr olyan területeit, ahol a térfogatvesztés már nyomot hagyott.

Ez a folyamat megadja az azonnali eredményt, a bőr térfogata visszaáll, és fiatalosabb, telt megjelenést kap. Az Ellansé® az első lépéssel már elkezdi a bőr megújulásának folyamatát, így a kezelés után rögtön látható eredményeket érhetünk el.

2. lépés: A természetes kollagéntermelés serkentése Hamarosan megérkezünk a folyamat második, meghatározó lépéséhez, ahogyan azt a képen is láthatjuk.

Miután a mikrogömböket bejuttattuk, az általuk létrehozott stimuláció elindítja szervezetünk saját kollagéntermelését. A kollagén -a bőrünk alapja- természetes úton elkezdi újjáépíteni a területet. Ezt a folyamatot jól ábrázolja a kép, amint a mikrogömbök kezdeti hatásukkal belendítik a szervezet kollagéntermelését.

Az Ellansé® ’M’ gondoskodik a tartós eredményekről, amelyek akár 48 hónapig is eltarthatnak. Az injektálás alkalmával a CMC gélhordozó fokozatosan felszívódik a makrofágok tevékenysége által, ami néhány hétig tart. Ebben az időszakban a PCL mikrogömbök elindítják a szervezet reakcióját, mikoris a felszívódott hordozó helyére kollagén lép.

Ez a kollagénpótlás elsősorban a III-as típusú védő kollagén termelését eredményezi, ami megkülönbözteti az Ellansé®-t más töltőanyagoktól. Az ábra segítségével könnyedén megértjük, hogyan válik a folyamat részévé a természetes kollagéntermelés serkentése, és hogyan vezet mindez egy hosszantartó, természetes megújuláshoz.

A PCL mikrogömbök egyedi szerepe

A folyamat részletei ismeretében most bemutatjuk a PCL mikrogömbök kiemelkedő sszerepét.

A PCL mikrogömbök a méretük miatt nem kerülnek be a fagociták hatókörébe. Az ábra mutatja, hogyan szolgál a PCL ebben a szakaszban egyfajta katalizátorként működve maga körül kialakítja a kollagénhálót, amely vázat alkotva megakadályozza a mikrogömbök helyváltoztatását, így biztosítva a stabil rögzítést.

A PCL mikrogömbök kivételes bioreszorpciós mintázattal bírnak. Láthatjuk, hogy ellentétben más dermális töltőanyagokkal, amelyek a beültetést követő első napokban kezdenek el felszívódni, a PCL mikrogömbök lépésről lépésre kezdenek bioreszorbeálódni. Ez a finom, kiszámítható folyamat a megfelelő időtartamú eredményekért felelős.

Ellansé vs. Hyaluronsav

Az Ellansé egyedülálló előnyei

Az Ellansé kiemelkedően magas szintű előnyökkel rendelkezik a nem állati eredetű töltőanyagok között, különösen a tartósság és hatékonyság terén.

A tudományos eredmények egyértelműen mutatják, hogy az azonos eredmény eléréséhez 17%-kal kevesebb töltőanyag szükséges az Ellansé alkalmazásával, összehasonlítva a hyaluronsav alapú töltőanyagokkal.

Az Ellansé egyértelműen kiemelkedik a többi töltőanyag közül a nagyobb szerkezeti támogatást és térfogatnövelést nyújtó hatásával (G 1.000 Pa). Ez a hatás messze túlszárnyalja a hyaluronsavas dermális töltőanyagok által nyújtott hatást.

A kollagén újratermelődési folyamatát követően az Ellansé olyan rugalmasságot eredményez, amely megegyezik a bőr saját dermiszével. Ez a tulajdonság jelentős előnnyel jár, ami erőteljesen megkülönbözteti az Ellansé-t a hyaluronsav alapú töltőanyagoktól.

Az Ellansé egyértelműen kiemelkedik a töltőanyagok sorából, amikor az eredményesség, tartósság és a bőr struktúrájának támogatása a cél.

 • Azonnali látványos eredmény a PLLA alternatívájához képest: Az Ellansé azonnali látványt kínál a Poly-Lactic Acid (PLLA) töltőanyagokhoz képest, így Ön gyorsan megtapasztalhatja a változást.
 • Stabilitás és tartósság: Az Ellansé kivételes stabilitást és hosszú élettartamot nyújt, amit a hialuronsav (HA) és a Calcium Hydroxyapatite (CA HA) töltőanyagok nem tudnak felülmúlni.
 • Sima felületű mikrogömbök: Az Ellansé mikrogömbjei simák és gömb alakúak, ami megkülönbözteti őket más kollagén stimulátoroktól, mint például a Sculptra. Ez a simaság garantálja az egyenletes és természetes eredményt.
 • Az Ön testének barátja: Az Ellansé kifejezetten a biokompatibilitásra összpontosít, a sima mikrogömbök formájában. Ez a kialakítás minimalizálja a lehetséges mellékhatásokat, és garantálja a legjobb eredményt.

Válassza az Ellansé-t, amikor az eredmények, a tartósság és a természetesség a legfontosabbak. Hiszen mindannyiunk számára a legjobb megoldást kínáljuk Önnek.