Hyaluronsavas ránctöltés, volumenpótlás


Ráncok, mélyebb barázdák jelentek meg arcán?

Apróbb, felületi ráncok zavarják arca különböző terültein?

Szeretné, ha ajkai teltebbek, kifejezőbbek, vonzóbbak lennének?

Szeret sokat nevetni, de nem tetszik, hogy szája körül elmélyültek a ráncok, barázdák?

Hyaluronsavas ránctöltés, volumenpótlás

Mi is az a hyaluronsav? És mire jó?

A hyaluronsavas töltés természetes megoldás a fiatalos vonásaink megőrzésére.

A hyaluronsav az emberi szervezetben megtalálható természetes anyag (nagy molekulájú szénhidrát). A bőrben betöltött szerepében kiemelendő nagymértékű vízmegkötő képessége, ezáltal alkalmas a kialakult ráncok korrigálására, és az elvesztett volumen pótlására.

Rendkívül gyors és egyszerű megoldás a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésére, valamint az ajkak formálására, teltségének fokozására.

Mely ráncok, területek kezelése javasolt hyaluronsavas feltöltéssel?

  1. A két szemöldök közötti függőleges ránc (glabella, „mérgesránc”)
  2. Orr
  3. Száj, ajkak
  4. Redők, ráncok a nyakon
  5. Arc, orcák
  6. Redők, ráncok a nyakon Orr-ajak barázda (nasolabiális redő)
  7. Szájzug alatt két oldalt lefutó mélyebb ránc (Marionette ránc)
  8. Állív, állcsúcs

Hogyan zajlik a hyaluronsavas kezelés?

Ráncfeltöltés előtt alaposan elemezzük az arcvonásokat, figyelembe véve az egyes ráncok jellegét és a számba vesszük az lehető legjobb kezelési lehetőségeket. Ezt követően részletes konzultáció során megbeszéljük, hogy melyik technika lesz a legmegfelelőbb, meghatározzuk adott esetben a szükséges hyaluronsavas töltőanyag optimális mennyiségét, és átbeszéljük a várható eredményeket. A legtöbb ránc és mélyedés hatékonyan kezelhető, az eredmény azonnal látható, és hosszantartó frissességet, megfiatalodott külsőt eredményez.

Meddig tart a hatása?

A hatás időtartama több tényezőtől függ, beleértve a használt töltőanyagot, a beadás technikáját, a kezelendő területet, valamint az egyéni reakciókat.

A szájfeltöltés általában néhány hónapig tart, míg az egyéb ráncok esetében 8-12 hónapig is tart a hatás.

Hogyan zajlik a hyaluronsavas kezelés?

Nincs szükség előzetes tesztkezelésre, vagy bőrpróbára, a konzultációt követően helyi érzéstelenítő krém használata után néhány apró tűszúrással a hyaluronsavat a megfelelő helyekre juttatjuk.

Milyen mellékhatásokra számíthatok?

A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, mint minden tűszúrásos kezelésnél, apró bevérzések előfordulhatnak, de ezek különösebb teendőt nem igényelnek, gyorsan felszívódnak. Átmeneti bőrpír, duzzanat előfordulhat, míg a komolyabb mellékhatások esélye minimális.

Nem végezhető el a kezelés aktív, fertőző bőrbetegség, herpesz, véralvadási zavarok, autóimmun-betegségek, és terhesség esetében.