PROLAPLASE® MÉHSÜLLYEDÉS KEZELÉSE

Valami nincs a helyén az intim területeken?

Előboltosult hüvelyfal?

Megsüllyedt méh, netán már tapintható is?

Nyomást, fájdalmat érez az intim területen?

Vessen véget a kellemetlenségeknek kezelésünk segítségével!

Sok nő életében az intim terület feszessége -akár egész fiatal korban- jelentősen meglazul. Ennek oka lehet egy vagy több terhesség, a szülés, de okozhatja önmagában kötőszöveti lazaság is. Sokkal több nőt érint ez a probléma, mint gondolnánk. És ha ez a kellemetlen állapot bekövetkezik, búcsút mondhatunk a felszabadult mozgásnak, sportnak, aktív életnek. Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a fájdalom, az alhasi nyomás, és a méh rendellenes helyzete teljességgel lehetetlenné teszi azt. És ha még nem vagyunk túl a menopauzán, a menstruáció extra kellemetlenségekkel járhat.

A ProlapLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, altatás-, metszés–, vágás és tűszúrásmentes, nem sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Er:YAG lézerterápia. Indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.

HOGYAN MŰKÖDIK A PROLAPLASE®?

A kezeléseket a világ elsőszámú, csúcsminőségű Fotona Dynamis orvosi lézergépével végezzük. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG lézerfény a Fotona lézergyár egyedülálló, szabadalmaztatott Smooth módszere segítségével non-ablatívvá alakítható. Ez azt jelenti, hogy kezelés alatt a hüvelyi nyálkahártya sérülése nélkül tudunk termikus hatást gyakorolni a hüvelycsatorna szövetére. Ennek köszönhetően Ön a kezelés alatt és azt követően semmilyen kellemetlenséget nem fog tapasztalni. Nem képződik heg a hüvelyben, így nem keletkeznek érzéketlen területek sem. Egyéb szövődményekkel sem kell számolnia.

A kezelés stimulálja a kollagén-újrarendeződést és az új kollagénrostok szintézisét a hüvely falában és a kollagéndús kismedencei szövetekben.

A kollagénrostok újrarendeződése és újraképződése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal jelentősen feszesíti a kismedencei területet. A kezelés következtében visszarendeződik a kismedencei ideális állapot, a méh megemelkedik, a hüvelyfal ismét feszessé válik.

Mi a PROLAPLASE® egyedülálló előnye az Ön számára? 

  • Fájdalommentes
  • Ambuláns beavatkozás
  • Mellékhatásoktól mentes
  • Nincs hegképződés
  • A non-ablatív, minimálisan invazív Er:YAG ProlapLase® kezelés biztonságos, gyors és páciensbarát megoldás. Elkerülhető a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó altatás, kórházi tartózkodás, munkából való kiesés és hosszú felépülési idő.
  • Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
  • Tartós hatású kezelés
  • A klinikai tanulmányok érezhetően szűkebb hüvelycsatornáról, a kismedencei terület visszarendeződéséről, a nyomásos panaszok megszűnéséről számolnak be. Jelentősen enyhül, vagy teljesen megszűnhet a méh megsüllyedése.
  • Általában három kezelés javasolt. Nem szükséges műtéti előkészület vagy a műtétet követő utógondozás, ezért Ön a beavatkozást követően azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

A hüvely fala és a teljes kismedencei terület újra rugalmas lesz, ezáltal panaszai megszűnnek, visszakapja valódi nőiességét.

A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.https://dermalux.hu/pagerlook/post.php?post=3956&action=edit#save

LEGYEN ÚJRA IGAZI NŐ!
SZÁMOLJON LE A HÜVELYSÜLLYEDÉSSEL JÁRÓ KELLEMETLENSÉGEKKEL!

Mennyire kellemetlen a hüvelyszárazság kezelés?

Sem a kezelés során, sem azt követően nem kell kellemetlenségre számítania.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés 3 alkalomból áll, alkalmanként átlagosan 30 perc.

Mennyi idő a felépülés?

A kezelést követően nincs felépülési idő, így ön azonnal visszatérhet megszokott életéhez.