Fotona 3D® és 4D® arcfiatalítás


Ráncok zavarják szeme, szája körül?

Arcbőre megereszkedett az évek alatt?

Nyakát, dekoltázsát már inkább eltakarja, ne is lássák?

Itt a forradalmian új, igazán hatékony megoldás!

Kinek és mikor ajánlott a Fotona 3D® és 4D® arcfiatalítás?

  • ha az életkori változásokat már észrevesszük az arcunkon
  • ha már zavaróak az apró kis ráncocskák a szemünk sarkában, a nyakunk mentén
  • ha úgy érezzük, a krémek hatása már nem elég
  • ha a kozmetikusunk kezelése is kevés
  • ha félünk a tűtől
  • ha nem akarunk kés alá feküdni
  • ha a szelídebb megoldás mellett döntenénk
  • ha a tökéletes megoldást keressük
  • ha a legmagasabb szinten szeretnénk felvenni a versenyt az idő múlásával

Miért a Fotona 3D® vagy 4D® kezelést válassza?

Mert a Fotona 3D® és 4D® egy forradalmian új, 3 illetve 4 különleges lézeres kezelési mód egyedülálló kombinációja. Alkalmazásával a bőrszövetet teljes mélységében átjáró, különleges, egyedülálló fiatalító hatást érhetünk el. A kezelés páciensbarát, vágás és tűszúrás nélküli arcfeszesítő lézerkezelés a világ legjobb, szabadalmaztatott lézerkészülékével, a maximális eredményért. A Fotona Dynamis lézerkezelő egyedülállóan kombinálja az Nd:YAG és az Er:YAG lézersugarakat, mellyel a világ leghatékonyabb bőrgyógyászati és esztétikai lézeres kezeléseit garantáljuk Önnek. A Fotona 3D® és 4D® egy olyan egyedi, műtéti beavatkozás nélküli lézeres kezeléssorozat, mely az arc külső felületét és szájüregi részét egyaránt kezeli. A kollagénrostok összehúzódása által egyedülállóan hatékony, injekciós készítményektől mentes volumennövelő és feszesítő eljárás, amely megfiatalodott arcbőrt, feszesebb arckontúrokat eredményez. A kétféle lézerhullámhossz, és a három, illetve négy különböző kezelési mód egyedülálló kombinációja az arcbőr öregedése elleni leghatékonyabb módszer.

Milyen eredményre számíthat?

Az arcfiatalító kezelés segítségével kockázat nélkül, garantáltan visszaforgathatjuk az idő kerekét. Bőre ragyogóan fiatalos, üde és feszes lesz.

Mi a különbség a két kezelés között?

Fotona 3D

Fotona 4D

Korábbi megereszkedés eltűnik
Korábbi megereszkedés eltűnik
Újra feszes arckontúr
Újra feszes arckontúr
Láthatóan fiatalosabb bőr
Láthatóan fiatalosabb bőr
Rugalmasabb tapintás
Rugalmasabb tapintás
Ismét fiatalos megjelenés
Ismét fiatalos megjelenés
Az apró ráncok láthatatlanná válnak
A felületi bőrhibák eltűnnek
A pigmentfoltok elhalványulnak
A tág pórusok jelentősen finomodnak
A bőregyenlőtlenségek kisimulnak

Hogyan zajlik a kezelés?

A Fotona 3D® és 4D® három, illetve négy „dimenziója” különböző, egymásra épülő és egymás hatását erősítő eljárásmódra utal. A SmoothLiftin™, a FRAC3®, a PIANO® és a 4D esetében a SupErficial™ világszinten szabadalmaztatott technológiák összehangolt alkalmazásával a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer az arcbőr öregedése elleni küzdelemben.

Fotona 3D arcfiatalítás

Fotona 4D arcfiatalítás

SmoothLiftin kezelés
van
van
Frac3 kezelés
van
van
Piano kezelés
van
van
SupErfical kezelés
nincs
van
Kezelés ideje
35-55 perc / alkalom
50-70 perc / alkalom
Felépülési idő
nincs
A kezelési beállítástól függően 3-5 nap.
Mikor javasolt a kezelés?
Az év bármely szakában. A kezelés után fényvédelem nem szükséges.
Az év bármely szakában. A kezelés után azonban a fényvédelem egy hónapig szükséges.

Nézzük részletesen!

Mi a SmoothLiftin™?

A SmoothLiftin™ egy forradalmian új, felületi sérülést nem okozó szájüregen belül végzett Er:YAG lézeres kezelés, amely irányított, enyhe fototermikus hatással stimulálja a kollagénrostok összehúzódását és megindítja a kollagénállomány újratermelődését. Ezek a folyamatok a kezelt szövetekben a feszesség és a rugalmasság fokozódását eredményezik. Az apró redők belülről telítődnek és kisimulnak, akár egy feltöltő injekciós k ezelés hatására.

Mi a FRAC3®?

A bőr öregedésének egyik legfőbb oka a fibroblasztok csökkent működése a kötőszövetben, emiatt csökken a kollagénrostok száma és a meglévő rostok vastagsága. Ennek látható eredménye a bőr megereszkedése és a ráncok megjelenése. A Fotona Nd:YAG lézer kimagasló teljesítmény-jellemzői tették lehetővé a probléma hatékony kezelését. A Frac3® kezelés mikrosérülések három dimenziós mátrixát hozza létre a bőr alatti rétegek korán öregedő részein. A bőr természetes gyógyulási reakciója gondoskodik az apró sérülések helyreállításáról, ezáltal feszesítve a bőrt. Ez a gyengéd, fiatalító eljárás néhány percig tartó bőrpíron kívül nem hagy zavaró nyomot bőrén.

Mi a PIANO®?

Az egyedülálló, hosszú impulzusidejű üzemmódban alkalmazott Nd:Yag lézersugár belülről kifelé haladva biztonságos és gyors fototermikus hatást idéz elő. A PIANO® üzemmódban a lézerimpulzusok időtartama a másodperces tartományokig terjed, mely egyedülálló bőrfeszesítést eredményez.

Mi a SupErfical™? -csak a Fotona 4D® arcfiatalítás része

A SupErficial™ olyan hideg fényű hámeltávolító Er:YAG lézerkezelés, amely a szabadalmaztatott VSP technológia segítségével jelentősen enyhíti a bőrhibákat, és ragyogó bőrfelszínt varázsolva tökéletesíti az Ön megjelenését. A lézer pontosan beállítható az Ön bőrének leginkább megfelelő mélységű hámlasztási fokozatba, amely igen precíz kezelést tesz lehetővé. Eltávolítja a bőrhibákat, az apróbb ráncokat, foltokat, a felszíni egyenetlenségeket, tovább fokozva az előző három lépés feszesítő eredményét.

Mennyire kellemetlen a kezelés?

Melegérzet jellemző a kezelés ideje alatt, melyet bizonyos fázisoknál egy speciális hűtőberendezéssel csökkentünk a minimálisra, így semmilyen kellemetlenségre nem kell számítania.

Mennyi ideig tart a kezelés?

30-70 perc. A kezelést minden esetben megelőzi egy konzultáció bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosunkkal.

Mennyi idő a felépülés?

A Fotona 3D® esetében nem kell felépülési idővel számolni. Hatása a kezelést követő néhány héten át tovább fokozódik. A Fotona 4D® arcfiatalító kezelés után néhány napos átmeneti bőrpírra számíthat, majd normál bőrszín és ragyogó, fiatal bőr lesz látható, hogy teljes szépségében mutathassa meg magát a világnak. A kezelés hatása még hetekig erősödik, ahogy a kollagénrostok újra képződnek a bőrben. Mindkét kezelés bármely évszakban –így nyáron is- biztonsággal alkalmazható.

Fotona 3D® és 4D® arcfiatalítás videó: