RENOVALASE® HÜVELYSZÁRAZSÁG KEZELÉSE

Fájdalmas együttlétek?

Visszatérő fertőzések?

Kellemetlenek a hormonterápia mellékhatásai?

Vége az elutasításnak, az égő, viszkető érzésnek!

Egy nő életében többször is kialakul  hormoningadozás, ilyen pl. a terhesség, a szoptatás, a menstruációs ciklus, vagy a változókor. Mindez hatással van a hüvelyhámra, mely állapotát a nemi hormonok befolyásolják, és szöveti eltérései eredményezik a hüvelyszárazságot.

Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a nem megfelelő nedvesedés miatt csökken a hüvelycsatorna síkossága, ezért a nemi aktus -bármennyire is szeretnénk azt- fájdalommal jár. Az együttléteket gyakran pici hámsérülések kísérik és egy idő után állandósulhat az égő, viszkető érzés. Emellett egyre gyakoribbá válhatnak a nem kívánt fertőzések, hiszen a sérült, száraz hüvelyfalon könnyedén jutnak be a különböző kórokozók. Gyakran még a tampon felhelyezése és eltávolítása is fájdalmas.

A RenovaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, altatás-, metszés–, vágás és tűszúrásmentes, nem sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Er:YAG lézerterápia. Megszünteti a hüvelyszárazságot, melyet a hüvelyhám optimális szerkezetének elvesztése eredményez. A változókorban az alacsonyabb ösztrogénhormonszint mellett a nemi szervek csökkent vérellátása is súlyosbítja a panaszokat. A hüvelyhám elvékonyodásával a hüvelyfal szárazabbá és  érzékenyebbé válik, veszít a rugalmasságából, amivel a fertőzésekre való hajlam fokozódik.

Hogyan működik a RenovaLase®?

 A RenovaLase® kezelés alapja a hüvelyfal szövetének a lézer által indukált, enyhe és szabályozható fototermikus terápiája. A kezelés  serkenti  az ér újraképződést, növeli a kollagénrostokat termelő kötőszöveti sejtek aktivitását, ezáltal jelentős mennyiségben képződnek új, egészséges, rugalmas rostok, hő vagy ablációs károsodás nélkül. A végső eredmény a javuló vérellátásnak köszönhetően a hüvelyhám szerkezetének regenerálódása. A hüvelyfal így visszakapja rugalmasságát. Csökkennek a hüvelyszárazság tünetei, a viszketés, az irritáció és fájdalmas nemi élet.

Mi a RenovaLase® egyedülálló előnye az Ön számára? 

  • Fájdalommentes
  • Ambuláns beavatkozás
  • Mellékhatásoktól mentes
  • Azonnali hatás
  • 2 nap múlva ismét boldog szexuális életet élhet

Mivel nincs szükség a hosszútávú ösztrogénhormon kezelésre, a RenovaLase® lézeres kezelés azon páciensek számára is alkalmas, akik ösztrogénfüggő daganatos betegségben szenvednek (mint például endometriális rák, emlőrák, stb).

A tanulmányok szerint a hüvely szárazsága csaknem 100%-ban megszűnik, visszatér a hüvelyi komfortérzet, a szexuális elégedettség fokozódik, mindez hormonmentesen.

A hüvely fala újra rugalmas lesz, ezáltal panaszai megszűnnek, visszakapja valódi nőiességét.

A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.

Legyen újra igazi NŐ!


Ismét zavartalanul élvezhetők az együttlétek.

Mennyire kellemetlen a hüvelyszárazság kezelés?

Sem a kezelés során, sem azt követően nem kell kellemetlenségre számítania.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés 3 alkalomból áll, alkalmanként átlagosan 30 perc.

Mennyi idő a felépülés?

A kezelést követően nincs felépülési idő, így ön azonnal visszatérhet megszokott életéhez.

Kombinálható-e többféle intimlézer kezelés?

Természetesen! Sőt, így jelentős árkedvezményt is tudunk Önnek nyújtani.