Cellbooster

Látványosan javítaná bőrminőségét?

Táplálná, mélyhidratálná arcbőrét, csökkentené a hiperpigmentációt?

Egészséges, fényes, erős hajra vágyik?

Megszabadulna helyi zsírpárnáitól?

Cellbooster

A Cellbooster® egy csodás injektálható bőrminőségjavító készítmény. Ezek az ampullák nem csupán kiváló minőségű hyaluronsavat, aminosavakat és vitaminokat rejtenek, de a bőr biológiájához is tökéletesen illeszkednek. Mindezt svájci precizitással alkották meg, hogy garantáltan kényeztesse bőrét.

Végre itt a lehetőség, hogy örökre búcsút mondjon az öregedés jeleinek, a hajhullásnak és a pigmentációs problémáknak!

A vadonatúj Cellbooster® termékcsalád, melyet az svájci Suiselle kreatív csapata fejlesztett ki, most végre Magyarországon is elérhető! A Cellbooster® nem csupán egy újabb termék a mezoterápiás kezelések sorában, hanem egy teljesen új bőrápolási koncepció. A kezelés rendkívül egyszerű, apró tűszúrásokkal vagy egy könnyed kanüllel szuperhatékony készítményeket juttatunk a bőrébe. Az eredmény? A bőre látványosan felfrissül, üdévé és élettel telivé válik.

Mi teszi ezt a termékcsaládot különlegessé? Elsősorban a Suiselle által szabadalmaztatott CHAC technológia. Az eljárás során magas nyomás alatt épülnek be a válogatott aminosavak és vitaminok a hyaluronsav-láncba. Amikor a nyomás csökken, a lánc záródik, és egy fantasztikus, hatóanyaggal teli injektálható készítmény jön létre.

Az ampullák négyféle változatban elérhetőek:

Cellbooster® Lift – az öregedés jelei ellen.

Feltölti a lágyszövetet, megóvja bőrét az oxidatív stressztől, mélyen hidratálja a bőrt, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyagellátását, hatékonyan serkenti a kollagéntermelődést. Látványosan kiegyenlíti a bőr textúráját, még az aknés bőrt is hatékonyan kezeli, sőt, a striák is szinte láthatatlanná válnak a Cellbooster kezelés hatására.
A Cellbooster® Lift kúra: 3 kezelés javasolt, 2-3 hetente, majd fenntartó kezelés kéthavonta 1 alkalommal

Cellbooster® Glow – csodálatosan ragyogóvá teszi bőrét!

Táplálja, mélyhidratálja és csökkenti a hiperpigmentációt, elhalványítja a sötét foltokat. Eltünteti a stressz okozta elváltozásokat, hatékonyan revitalizál. Semlegesíti a szabadgyököket, ezáltal gyulladásgátló és öregedésgátló hatást fejt ki.

Cellbooster® Glow kúra: 3 kezelés javasolt, 2-3 hetente, majd fenntartó kezelés kéthavonta 1 alkalommal

Cellbooster® Hair – legyen újra csodálatos, fényes és ragyogó a haja!

Készítményünk hatékonyan táplálja hajhagymáit, látványosan megerősíti hajszálait, lendületet ad hajnövekedésének, és serkenti a fejbőr mikrokeringését. Ajánlott a különböző fejbőr és hajproblémák kezelésére. A Cellbooster kezelés hatására haja ismét egészséges, fényes és erős lesz!

Cellbooster® Hair kúra: 6 kezelés javasolt, 2-3 hetente, majd fenntartó kezelés kéthavonta 1 alkalommal

Cellbooster® Shape – búcsút mondhat a helyi zsírpárnáknak!

A készítmény csökkenti a helyi zsírlerakódásokat és a vízvisszatartást, javítja a mikrokeringést. Eredménye a látványosan karcsúbb testvonal.

Cellbooster® Shape kúra: 3 kezelés javasolt, 2-3 hetente, majd fenntartó kezelés kéthavonta 1 alkalommal

Szánjon időt önmagára, és érezze meg a Cellbooster® hatását! Hozza ki a legtöbbet bőréből, és élvezze a könnyű és hatékony kezeléseket!