Rendhagyó, csajos délutánunk a nyereményjátékunk okán

Izgatottan készültünk a nagy napra, vártuk a lányokat, akik első nyereményjátékunkon,- amit a Facebook oldalunkon hirdettünk meg-, megnyerték a csajos délutánt, a hyaluronsavas mezoterápiás bőrfiatalítást, előtte mikrodermabráziós kezeléssel, fejenként 25 000 Ft, összesen 50 000 Ft értékben.

Plusz a környék legjobb sütizőjéből, a Suhajda cukrászdából rendeltünk édes és sós finomságokat a még teljesebb kényeztetés érdekében, és vittünk üdítőt, pezsgőt is.

Kint épp elkezdett esni az eső, hűvös is lett, fújt a szél, így még inkább jól esett behúzódni mindannyiunknak és kedvünkre kóstolgatni, ismerkedni, beszélgetni, nevetgélni.

A pezsgő és a sütik mellett Éva elmesélte, titokban nevezte be barátnőjét, Krisztát,  a nyereményjátékunkra. Talán nem is szólt volna neki, ha nem nyernek. De nyertek!!!

Éva a boldogságtól sikítozva hívta Krisztát a telefonhoz, aki persze nem értette, miért van barátnője teljes extázisban.

A falatozás és a koccintás után szakasszisztensünk, Eszter megmutatta a lányoknak az egyedülállóan hatékony FOTONA lézergépünket és mesélt a csodákról, amiket  a kezelések által tapasztalunk nap, mint nap.

Éváék rácsodálkoztak, hogy az extra bőrfiatalító lézerkezeléseken, a bőrhibák hatékony korrigálásán, a végleges szőrtelenítésen kívül az intimlézeres kezeléseken át még a horkolást is tudjuk kezelni lézerrel.

Aztán a bőrtisztítás után kezdődhetett a valódi kényeztetés.

Első lépés a mikrodermabráziós kezelés volt, mely megszabadítja bőrünket az elhalt hámrétegtől és befogadóvá teszi a bőrtápláló anyagok, a hyaluronsav és a különleges, fiatalító Gigi vitaminkoktél befogadására a mezotarápiás kezelés során.

A pihentető, lazító, kényeztető kezelések közben sem tudtuk teljesen abbahagyni a csacsogást, nevetgélést. A két lány egymást is figyelte a folyamat során, és persze a lézer csodája mellett visszaemlékezhettek barátságuk hajnalára, és számtalan vicces helyzetet  idéztek fel nagyokat nevetve, miközben el is méláztak, mennyi minden változott azóta az életükben.

Ez a déltán valóban kiragadta őket a hétköznapok rohanásából, egy pillanatra ők is megpihenhettek velünk együtt, hisz ez a hangulat igen ragadós.

Hálásak vagyunk Éva és Kriszta az együtt töltött délutánért, a sok nevetésért, a nyílt és őszinte beszélgetésért!

Nemsokára újabb nyereményjátékot hirdetünk, figyeljétek Facebook oldalunkat!