Profhilo

Látványosabb feszesebb arcbőrre, nyakra, fiatalosabb kézfejre vágyik?

Szeretné évekkel kitolni a kor okozta tünetek megjelenését?

Hidratáltabb rugalmasabb, tömörebb bőrt szeretne?

Megelőzné arcbőre megereszkedését?

Profhilo

Forradalmi hyaluronsavas kezelés, amely megújítja arcbőrünket! A profilo több és más, mint egy töltőanyag, a bőrszerkezetet alapjaiban megváltoztatja, ezáltal arcbőrünk feszesebb és rugalmasabb lesz, diszkrét volumenpótlást eredményez, megemeli a vonásokat és tömöríti a bőrt.

Amikor már zavarnak bennünket a ráncok, észrevesszük, hogy arcunk már nem olyan telt, mint régen, nem kell aggódnunk, a Profhilo hatékony segítséget nyújt! Ez a kezelés biztonságos és hatékony, egyszerű és biztonságos módja ezen bőrproblémák kezelésének.

Mikor érdemes a Profhilo hyaluronsavas injekciót választani?

A Profhilo kezelés kifejezetten hatékony azok számára, akik szeretnék újraformálni és újjáépíteni laza, megereszkedett, idősödő arcbőrüket, vagy egyszerűen szeretnék évekkel kitolni a kor okozta tünetek megjelenését.  Emellett a kezelés hidratáló hatással is bír, aminek köszönhetően a bőr feszesebb, rugalmasabb és ragyogóbb lesz.

Mi teszi különlegessé a Profhilo-t?

A Profhilo tiszta, 100%-os természetes hyaluronsavat tartalmaz, adalékanyagok nélkül. Ez azt jelenti, hogy a kezelés nem károsítja a szöveteket, és a vizsgálatok során sem mutatott ki mellékhatásokat. A hyaluronsav egy olyan természetes anyag, amely a szervezetben is megtalálható, nem okoz allergiás reakciókat és idővel felszívódik.

Ráadásul a Profhilo az esztétikai kezelésekhez elérhető a legmagasabb koncentrációjú hyaluronsavval rendelkezik. A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a Profhilo gyors és biztonságos kezelést kínál.

Mennyi idő elteltével látszódik a kezelés eredménye?

Az eredmény gyorsan, 1-2 napon belül látható.

A Profhilo egyedülálló azáltal, hogy a BAP módszernek köszönhetően a kezelés során a hyaluronsav a bőrben egyenletesen oszlik el, így azonnal elkezdi kifejteni jótékony hatását. Más hyaluronsavas kezeléseknél az eredmények egy helyre koncentrálódnak, míg a Profhilo esetében az eredmények egységesen észlelhetők az arc teljes területén.

Az arcon kívül más testrészeken is alkalmazható a Profilo?

A Profhilo különlegessége az, hogy biztonságosan alkalmazható nemcsak az arcon, hanem a test különböző területein is, így a nyak, dekoltázs, kézfej, karok, has és térdek területén is szép eredményeket hozva. A bőr minősége fokozatosan javul a kezelés után, a teljes hatás két hónapon belül érhető el, különösen a második ampulla beadását követően érzékelhető.

Hogyan zajlik a Profilo kezelés?

A kezelés az úgynevezett bio-esztétikai pontok kezelésével történik, ezeken keresztül biztosítható az anyag egyenletes eloszlása, ennek köszönhetően elegendő az arc mindkét oldalán 5-5 pontban apró tűszúrással bejuttatni az anyagot. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, így előzetes érzéstelenítést nem igényel. Az anyag 28 napig marad a bőrben, és a hyaluronsav lassú felszabadulása miatt folyamatosan stimulálja a kollagén- és elaszin-rostok termelődését.

2 kezelés ajánlott, az első kezelést követően 4 hét múlva javasolt a második. Ezek után negyedévente 1-1 fenntartó kezelés javasolt az eredmény megtartása érdekében.

Bízzon a Profhilo-ban, és találja meg bőre fiatalos ragyogását újra!