Vágysz fiatalosabb megjelenésre, feszesebb arckontúrra, de azt hallottad, nyáron nem lehet lézeres kezelést végezni?

A FOTONA 3D és 4D feszesítő, arcfiatalító kezelése már nyáron is biztonsággal elvégezhető. A FOTONA 3D arcfiatalító kezelés után akár azonnal mehetsz napra. FOTONA 4D arcfiatalító kezelés utolsó lépése, a szuperfinom hámlasztás, -melyet a szakorvos precízen állít be a csúcstechnológiájú lézergépen- esetében is csupán átmeneti, néhány órás bőrpírra számíthatsz, majd 1-3 napos púderszerű hámlásra, melyet javasolt néhány nap fényvédelemmel kiegészíteni. Így ez a kezelés szintén biztonsággal elvégezhető még nyáron is.

Tehát létezik mégis hatékony megoldás, most nyáron is lézeres arcfiatalításra?

Igen, a FOTONA 3D és 4D kezelésünk, mely hatására az arc megereszkedése eltűnik, újra feszes arckontúrt eredményez, láthatóan fiatalosabb és rugalmasabb lesz bőrünk, nyáron is biztonsággal alkalmazható.

Hogyan lehetséges ez?

A FOTONA 3D és 4D arcfiatalító kezelésünk, mint az elnevezésük is utal rá, 3, illetve 4 fázisból állnak.
Egy rendkívül különleges géppel végezzük a kezeléseket, mely képes az egyébként ablatív (azaz bőrsérülésekkel járó) erbium lézert non-ablatív (felületi bőrsérülést nem okozó) impulzushosszúságúra alakítani.
Ez azt jelenti hogy az erbium lézer a FOTONA arcfeszesítő kezelések során úgy hatol át a bőrön, illetve a nyálkahártyán, hogy nem okoz felszíni sérüléseket -így fájdalmat sem-, ugyanakkor hatalmas energiával hat a bőr mélyén a kötőszövetekre, pontosan ott ahol arra szükség van.
Ennek a fantasztikus tulajdonságának köszönhető, hogy a FOTONA 3D és 4D fiatalító kezelésnél két irányból, 3, illetve 4 különböző beállítás mellett végezzük az arckezelést, így a bőr és a kötőszövet teljes vastagságára hatunk.
Először a szájüregen keresztül a nyálkahártya irányából, majd a bőrfelszín felől a különböző paraméterekkel végzett kezelés a kötőszöveti pici sérülések 3 dimenziós mátrixát hozza létre, melyek kijavítására a sejtek a kollagénrostok újratermelődését indítják el, ezáltal mindegy felhúzva a megereszkedett arckontúrokat.

Hány alkalommal javasolt a fiatalító lézeres kezelés?

Két alkalomból áll FOTONA 3D és 4D arcfiatalító kezelés, az ár tartalmazza is a két alkalmas kezelést, sőt, most fantasztikus nyitási akciónk keretében 30% kedvezményt és egy 25 000 Ft értékű hyaluronsavas kezelést adunk ajándékba!

Milyen eredményre számíthatok a lézeres arcfiatalítás után?

A végeredmény a fiatalos arckontúr visszanyerése természetes úton, a bőr tömörebbé válik, a petyhüdtség és a korábbi megereszkedés jelentősen csökken. Arcbőrünk újra rugalmas tapintású lesz, arckontúrok megemelkednek, hogy újra elégedetten és boldogan nézhessünk tükörbe.

Kattintson a kezelésért!