A stresszinkontinencia fő jellemzője, hogy önkéntelenül kis mennyiségű vizelet távozik például köhögés, tüsszentés, erőlködés, lépcsőzés, ugrálás, vagy nehéz tárgyak emelése esetén.

35-50 éves nőknél ez a vizelet inkontinencia leggyakoribb formája. A kor előrehaladtával, és/vagy szülést követően a hüvelyfal veszít rugalmasságából, az ösztrogénhiány következtében egyre kevesebb kollagén termelődik a testünkben és a hüvely, kismedencei szövetek veszítenek rugalmasságukból. A hüvely kitágul, és a kötőszövet lazulása vizelettartási problémát okozhat, ráadásul kedvezőtlenül hat a szexuális életre is.

A menopauzát követően az ösztrogénhiány jelentősen csökkenti a húgycső és a környező terület rugalmasságát. Sajnos tovább ronthat a betegség állapotán az elhízás, mivel így több teher nehezedik a húgyhólyagra. Súlyossága alapján három stádium különböztethető meg:

1-es stádium: csak a fokozott hasűri nyomás (nagy megeröltetés) esetén távozik akaratlanul néhány csepp vizelet

2-es stádium: már kisebb megterhelés (pl. köhögés, lépcsőzés) esetén is előfordul akaratlan vizeletelcseppenés

Ha Te is tapasztaltad már ezeket a tüneteket, jó hírünk van, mi kiváló megoldást kínálunk rá, ami ráadásul vágás, metszés, vérzés és fájdalommentes.

Lézergyógyászatunkon –DermaLux- intimlézeres kezeléseket is igénybe vehetsz. A hüvelyszűkítés (IntimaLase), a hüvelyszárazság kezelése (RenovaLase) mellett a forradalmian új inkontinencia-kezelésünket (IncontiLase) is igénybe veheted.

Nem lesz többé problémád szex közben sem!
Elmúlik a kellemetlen viszketés!
Felszabadultan élvezheted újra a hétköznapokat!

Kattintson az inkontinencia kezelésért!