Sajtóreggeli nálunk

Most bekukkanthatsz hozzánk!

Lézergyógyászatunkon egy remek hangulatú sajtóreggelin rendkívül érdekes témák kerültek terítékre, vendégeink még a legintimebb kérdéseikre is választ kaphattak.

Vendégeink nagy érdeklődéssel hallgatják Diósy Mónikát, a Fotona képviseletében.

A köszöntést követően Diósy Mónika , a Fotona képviseletében mutatta be, mitől is olyan különleges ez a lézergép. A Dermalux lézerközpontban folyó kezelés abban különbözik minden más, nem kombinált Nd:YAG és Er:YAG lézerkezeléstől, hogy a lézernyaláb nem károsítja a nyálkahártyát. Ennek különös jelentősége van az intimlézer kezelések (hüvelyszárazság, inkontinencia és hüvelyszűkítő kezelések), a szájüregen belüli fiatalító, továbbá a torok és a lágyszájpadi részeken végzett (horkolás) kezeléseknél.
A lézersugár hatására a kollagénrostok összehúzódnak, így egyedülállóan hatékony volumennövelő és feszesítő hatás érhető el. A megfáradt, megereszkedett bőrben a lézer hatására öngyógyító folyamat indul be. Az eredmény pedig a megfiatalodott arcbőr, feszesebb arckontúr, sebészeti beavatkozás, tűszúrás, altatás és fájdalom nélkül.

Dr. Szabó Olgára figyel mindenki.

Dr Szabó Olga, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézergyógyászatunk orvos igazgatója mesélt 29 éves bőrgyógyász pályafutásáról, elhívatottságáról, páciensei szépülése és gyógyulása felé való maximális elkötelezettségéről.

Az évek múlásával, ahogy fejlődött a technika, a tudomány, benne is egyre erősödött a vágy, hogy betegei számára rendkívüli szaktudásán és odafigyelésén felül a létező legjobb, és leghatékonyabb kezelést tudja nyújtani.
Maximális körültekintéssel a legkorszerűbb és a létező legjobb lézergépet, a Fotonát választotta, mert páciensei a lehető legjobbat érdemlik.

Azután a doktornő a lézergéphez invitálta a reggeli vendégeit, ahol a gyakorlatban is láthatták, tapasztalhatták hogyan működik a Fotona lézer, hogy teljesen fájdalommentes és a nyálkahártyán semmilyen sérülést nem hagy, a hatása viszont azonnal látható.

A doktornő a gyakorlatban is bemutatja a Fotona 3D és 4D fiatalító arckezelést.

Igazán jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekre a reggeli elfogyasztása közben került sor, ahol a legintimebb kérdések is terítékre kerülhettek, és kerültek is. Dr. Szabó Olga és Diósy Mónika mellett dr. Beke Zsuzsa fül-orr-gégész szakorvos és dr. Teremi Ferenc szülész-nőgyógyász, lézergyógyászatunk szakszakorvosai is szívesen válaszoltak a kérdésekre.