Özer Nóra, a Nemzet szépe is minket választott

– Te életben még a képeken látottaknál is szebb vagy!

– Igazán kedves vagy, jól esik, amit mondasz.

– Iszunk egy kávét? Van kókusztejszín is.

– Akkor igen! Egy pohár vizet is kérnék!

– Emlékszem a 2016-os Nemzet Szépe választásra és a győzelmedre. Ha lehet, azóta még szebb lettél. Mi történt azóta veled, Nóri?

– Jogból doktoráltam és az a megtiszteltetés ért, hogy  2018 januárja óta a Miss Nation nagykövete és arca is lettem. A Miss Nation az első magyar tulajdonú világverseny. 2019 júniusában, eddig 19 ország részvételével rendezzük meg. A verseny alsó korhatára 21 év és csak természetes –plasztikázatlan- lányok versenyezhetnek.

– Végre egy igazi verseny a valódi szépségeknek!

– Igen, és itt a szépség mellett számít a helyi kultúra, szokások, tradíciók, helyi termékek ismerete és a nemzeti öntudat is. –De épp kezdődik a kezelésem, bejössz velem? Folytassuk ott a beszélgetést!

– Ha nem zavarok, szívesen.

És Nóri gond nélkül bikinire vetkőzik, mutatja, hol is volt problémája magával, aztán hasra vágja magát a zöld kezelőágyon és láthatóan jól érzi magát.

– Hogy érzed magad a hétköznapokban, hogy állnak hozzád az emberek, hisz nem hétköznapi a szépséged, megjelenésed?

– Nagy az előítélet, hamar megérzem, hogy nem kedvelnek, azt hiszik üres fejű buta kis liba vagyok, de aztán, ha beszélgetni kezdünk általában megváltozik a hozzámállásuk. A tanáraimon például soha nem éreztem ezt az előítéletet.

– És nagyon kedves is vagy.

– Szeretem az embereket, érdekel, miről mit gondolnak, odafigyelek a környezetemre.

– És a pasik?

– Kicsit mintha tartanának tőlem. Most nincs is barátom.

– Magadra mennyire figyelsz oda, mit teszel, hogy megőrizd a szépségedet, fiatalságodat, rugalmasságodat?

– Jaj, én mindent kipróbálok. –nevet- Sok kenceficét használok, odafigyelek a táplálkozásomra, elég vizet is iszom. Az egyetemi évek alatt a tanulás miatt sokat ültem, ez kezdett is látszani rajtam, emiatt rendszeresen edzem. Konditerembe járok, kardiózom és sok fenékgyakorlatot is csinálok. De nem voltam elégedett az eredménnyel.

– És mit tettél ekkor?

– Orvos ismerősöm hívta fel a figyelmemet a lézeres alakformálás lehetőségére. Azt mondta, ennél természetesebb segítséget el se tud képzelni, hisz itt a kollagéntermelődést stimulálja a lézer, nem fáj és semmilyen nyomot nem hagy a kezelés a bőrön. A lézer az egyetlen, ami mélyen belül, valóban a szövetekre hat.

– Hogy találtad meg a DermaLux lézergyógyászatot?

– A Facebookon láttam egy cikket pont erről a kezelésről, megnéztem a honlapotokat és itt vagyok.

– Mennyire vagy elégedett a kezeléssel?

– Nyárra szerettem volna feszesebb popsit, combot és persze eltüntetni azt a kis makacs narancsbőrt. Pár alkalom után már látványos volt az eredmény, bár ahogy Eszterrel -, a szakasszisztens, aki kezel- beszéltük, nálam azért lassabban hat, mint másoknál, mert nagyon fiatal vagyok és még természetesen elég feszes is. Kötőszövet-függő, hogy milyen gyorsan hat a kezelés.

– Láttam, írtál a kezelésről a Facebook oldaladon is.

– Igen, sok lány követ és természetes, valóban jól ható módszert akartam mutatni nekik a feszesítésre, narancsbőr eltávolításra.

Vége is a kezelésnek, egy óra volt csak az egész. És látod, épp hogy csak kicsit piros lett a bőröm, ahol Eszter kezelt, és nézd meg, ugye te is látod, hogy feszesebb?

Tényleg látom.

– Hogy érzed magad nálunk a rendelőben és a kezelések alatt?

– Már a telefonban éreztem, hogy jó helyen vagyok, és ez az érzés csak erősödött a személyes találkozáskor. Mindenki igazán kedves és figyelmes volt velem. Egyfajta pihenésnek, kényeztetésnek élem meg az itt töltött időt. Látom magamon a változást, szemmel láthatóan feszesebb a bőröm, mint előtte, a narancsbőr gyakorlatilag eltűnt.