– Végleges szőrtelenítés? Ilyen egyszerűen nem létezik!
– De igen! Lézerrel.
– Gyakorlatilag az összes módszert kipróbáltam, ami a piacon létezik. Még az IPL kezelést is. De mindegyik után vissza kellett térnem a jó öreg borotvámhoz.
– Fejlődik a tudomány, aminek a szépségipar által mi is élvezői lehetünk.
– Oké ezt értem, de hogy bármilyen színű bőrről bármilyen színű szőrt el lehessen távolítani? És véglegesen? Ne viccelj már velem!
– Emlékszel, én is mennyit bajlódtam korábban a szőrtelenítés különböző módszereivel?
– Persze


– Kipróbáltam mindenféle alternatívát, a borotvát, a gyantázást, az instant gyantacsíkokat, az epilátort, de még az IPL-t is. Persze nekem sem segítettek, maradt a bosszúság, a rendszeres fájdalom, a bőrnyúzás, a kínlódás, a bőröm kipirosodása, és mire a piros pöttyök, kipattogások elmúltak, újra szőr borította simának, hamvasnak és pihe-puhának várt bőrömet. Halálosan meguntam ezt a kínlódást…
– Csak nem azt akarod mondani, hogy megtaláltad a megoldást?
– Akár hiszed akár nem, megtaláltam! És végre látom az őszinte kíváncsiságot a szemedben, hogy mi is ez a módszer!
– Mi tagadás, most már tényleg kifúrja az oldalamat a kíváncsiság!
– Lézer. De abból sem akármelyik! A FOTONA lézer. Egy életre megjegyeztem a FOTONA nevét. Szembejött velem a hirdetésük a Facebookon, kétszer át is lapoztam, de harmadszorra rákattintottam, és nem bántam meg.
– De mivel tud ez a lézer többet, mint a többi?


– Erre én is rákérdeztem a doktornőtől a rendelőben. Valahogy úgy magyarázta, hogy ez a lézersugár nem a bőr-pigmentben nyelődik el, hanem a szőrtüszők körüli vérerekben, így az többé nem termel újabb szőrszálakat. Ez a lézerfény nemcsak a bőr felszínén hat, de kb. 1 cm mélyen behatol a bőrbe, így az éppen aktív szőrtüszőket 100%-os biztonsággal pusztítja el.
– Nahát, ilyet még nem is hallottam! De biztos nem elég egy alkalom a tökéletes szőrtelenséghez!
– Nem, valóban nem. Erről már korábban is olvastam, szőrtüszőink néha alszanak, nem aktívak, nem növesztenek szőrt. De aztán felébrednek, és ha azt akarjuk, tényleg pihe-puha, simogatni való legyen a bőrünk örökre, ezektől is meg kell szabadulnunk. Én a lábam és a bikinivonalam simaságára vágytam, mindkét terület tökéletes szőrtelenségéhez 4 alkalmas kezelés elég volt.
– Én egy hónap alatt szőrtelenítek legalább ennyiszer… az 1 év alatt minimum 36 alkalom… és ezt kiválthatnám egy összesen négy alkalmas kezeléssel?
– Én vagyok az élő példa! Nézd csak még a lábamat!
– Nahát, tényleg gyönyörű! És fáj ez a kezelés?
– A gyantázásnál és az epilátornál lényegesen kellemesebb a kezelés. Minimális, apró szurkálásokat éreztem, de azt is alig, mert a kezelés előtt a területet „jegelték”, amíg nyáron kifejezetten kényeztető érzés volt.


– Te nyáron csináltattál lézeres kezelést? Nem tilos azt?
– Ez a kezelés teljes biztonsággal elvégezhető nyáron is, néhány nappal a lézeres szőrtelenítést követően már napozhattam is. Ez nekem is fontos volt, mert az első alkalom után egy héttel indultunk a görög tengerpartra. Hihetetlenül élveztem a nap perzselő melegét és szél lágy simogatását az immár szőrtelen, üde bőrömön.
– Na jó, most már áruld el, hol varázsolnak engem is örökre szőrtelenné?
– A Demalux lézergyógyászaton, a BAH csomóponthoz közel, a Táltos utcában. Telefonszámot mondjak?
– Naná!
– +36 30 911 9670