Napjainkban egyre inkább a figyelmünk középpontjába kerül az alternatív alakformálás, hisz kevés az időnk, rohanunk reggeltől estig, így magunkra nem marad időnk.

Vagy ha szánunk is időt és figyelmet magunkra a diéta és a rendszeres mozgás ellenére visszajön, vagy el sem tűnik bizonyos helyekről a zavaró kis zsírpárna, bőrünk megereszkedése és a narancsbőr.

A nyár közeledtével gyors és látványos megoldásra vágyunk.

Innovatív és rendkívül hatékony módszerünk ebben nyújt segítséget.

Lézeres módszerünkkel célzottan támadhatjuk az addig oly makacs narancsbőrt, a megereszkedést és a bőr alatti makacs kis zsírpárnákat a hason, popsin, combon, csípőn, derékon, és a sok problémát okozó felkaron is. A lézer a kezelt területen hatékonyan csökkenti a narancsbőrt és látványosan feszesebbé teszi a bőrt, így az eredmény egészen rendkívüli eredményt hoz.

De hogyan működik lézeres alakformálás?

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosunkkal történő kozultáció során közösen kijelöljük a célt, a szakember a kezelések során ennek megfelelően állítja be a rendkívül sok beállítási lehetőséget kínáló FOTONA lézert, így biztosan elérjük a kitűzött célt, a feszes, sima bőrt, a vágyott testkontúrt.

A Fotona TightSculpting™ csúcstechnológiás lézerkezelés egy különleges, kettős lézerhullámhosszúságú vágás-, szúrás- és fájdalommentes  alakformáló kezelés. A  személyre szabott, pontosan irányított lézersugarak  speciális lézeres hőhatás által  pusztítják el a zsírsejteket, és strukturálják újra a bőrben lévő  kollagénrostokat, ezáltal jelentősen feszesítve a bőrt.

Első lépés:
A zsírsejt-anyagcsere serkentése az extra hosszú impulzusidejű Nd:YAG lézer segítségével.

Második lépés:
A megereszkedett bőrfelszín korrekciója Er:YAG SMOOTH üzemmódba állított lézeres feszesítés.

Mindkét lépés jellemzője, hogy nem okoz a  bőrön hámsérülést, a környező szöveteket egyáltalán nem károsítja.

Eredménye, hogy jelentősen csökken a terület petyhüdtsége és fokozza a rugalmasságot, látványosan eltünteti a narancsbőrt.

A hatalmas áttörést jelentő kezelés következtében a  bőr látványosan sima és feszes lesz , a  makacs narancsbőr eltűnik, a kezelt területen  a zsírsejtek számának és méretének csökkenése által jelentősen karcsúbb testvonalakat  érünk el.

Kattints a kezelésért!