Tisztelt Hölgyem, Uram, kedves Megajándékozott!  

A DERMALUX Lézergyógyászati Központ köszönti Öt!

Ön egy különleges ajándékot kapott. Ez az ajándék személyre szól.  Különbözik minden más ajándéktól, hiszen az Ön szépségének, fiatalságának megőrzése valaki számára nagyon fontos.
Így már két ember – aki az ajándékot kapja és az is, aki adja – válik megajándékozottá.

A DERMALUX Lézergyógyászati Központ Magyarországon elsők között alkalmazza a FOTONA cég különleges lézerberendezését az arcfiatalítás, az esztétikai bőrgyógyászati kezelések, az intim területek megfiatalítása és nem utolsó sorban a horkolás, az alvási apnoe tüneteinek enyhítésére.

Lézerberendezésünk különlegessége abba áll, hogy a lézer sugár úgy hatol át a bőrön és a nyálkahártyán, hogy nem okoz sérülést, hegesedést. Az energia a megfelelő helyen nyelődik el és megfelelő módon fejti ki jótékony hatását.

A különleges 3D és 4D arcfiatalító kezeléseinket több páciensünk lézeres arcplasztikának nevezi.  Esztétikai bőrgyógyászati kezeléseink során eltűnnek a nem kívánt hajszálerek és zavaró bőrtünetek. A szőrtelenítés leghatékonyabb módja az általunk javasolt lézeres eljárás.

Kérjük, látogassa meg honlapunkat, ahol mindnet megtudhat a kezelésekről.

Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy az ajándékutalvány készpénz helyettesítő eszköz, azt valamennyi szolgáltatásunkra igénybe veheti. A meghirdetett akcióink során is használhatja az utalványt. Ha az igényelt szolgáltatás díja alacsonyabb, mint az utalvány értéke azt jóváírjuk Önnek és az utalvány érvényességi ideje alatt felhasználhatja további kezelések igénybevételére.
Ha az igényelt kezelés díja magasabb, mint az utalvány értéke, akkor a különbözetet az Ön számára legmegfelelőbb módon, készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetéssel egyenlítheti ki. Kérjük, hogy a kiválasztott kezelés előtt szíveskedjék konzultációs időpontot kérni a 06 30 911 9670 telefonszámon.  Páciens koordinátorunk készséggel ad felvilágosítást az Ön kérdéseire.
Orvosaink a konzultáció során megbeszélik Önnel a kiválasztott kezelés legjobb módját, szükség szerint elvégzik az előzetes vizsgálatot és Önnel egyeztetve javasolnak időpontot a kezelés elvégzésére.

A DERMALUX Lézergyógyászati Központ minden orvosa és munkatársa azért dolgozik, hogy Ön fiatalosabb, elégedettebb, magabiztosabb legyen. Nincsen annál jobb, kellemesebb érzés, mint amikor a számunkra fontos embert boldogabbnak látjuk.

Várjuk Lézergyógyászati Központunkban

Tisztelettel:
Dr. Szabó Olga
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos,
Orvos igazgató