DR. SZABÓ OLGA

bõrgyógyász-kozmetológus szakorvos
lézerspecialista

Tanulmányaimat 1984-ben fejeztem be a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1988-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetológiából.
Az egyetem elvégzése után dolgoztam a Kun utcai Kórház fekvőbeteg osztályán, bőr- és nemibeteg gondozó intézetben, szakorvosi rendelőben
1990 óta magánpraxisomban is gyógyítom a betegeimet.
1993-ban – Magyarországon az elsők között – elvégeztem a bőrgyógyászati lézerterápiás szaktanfolyamot.
Többezer sikeres kezelés tapasztalatának birtokában használom az orvosi lézerberendezéseket terápiás és kozmetológiai munkám során.
1999-től Budapest egyik legnevesebb lézerklinikáján eltöltött hét év alatt megismerkedtem az orvosi lézerberendezések szinte teljes spektrumával.

Lézeres terápiás munkámat azóta is eredményesen és nagy örömmel végeztem magánrendelőmben, Budaörsön.

A lézeres technológia rohamos fejlődésével azonban éreztem, minden korábbinál hatékonyabban és szélesebb palattán is segíthetném pácienseimet, ha a világ legjobb lézergépével dolgozhatnék.
Ez azonban nagyon komoly beruházás.
Évekig kerestem a lehetőséget ennek megvalósítására.

Mérhetetlen örömömre szolgál, hogy 2017 elején megnyithattuk Budapesten, a XII. kerületben új lézergyógyászati központunkat, a DermaLux-ot, ahol fiatalos, modern környezetben, nőgyógyász és fül-orr-gégész kollégáimmal együtt várjuk a szépülni, és jobb életminőségre vágyó pácienseinket.

Bőrgyógyászati problémákkal továbbra is várom pácienseimet budaörsi magánrendelőmben:

www.dermalight.hu