Bozsik Yvette ismerkedett az új FOTONA lézerrel

-Mikor jártál először Dr. Szabó Olga bőrgyógyász doktornőnél?
-Erre pontosan emlékszem, a most 14 éves Milán fiammal voltam várandós.

-Mit tapasztaltál akkor?
-Már első alkalommal nagyon figyelmes volt, jókedvvel, szeretettel fogadott, és nem utolsó sorban hatékonyan segített a problémámon.

-Hogy jutottál el a doktornőhöz?
-Barátnőm ajánlotta a doktornőt, és nagyon igaza volt. Azóta hűséges vagyok Olgához.

-Máskor is ajánlás alapján választasz orvost?
-Igen, ha olyan szakorvoshoz szeretnék elmenni, ahol még nincs tapasztalatom, megkérdezem a barátaimat. És be szokott jönni.

-Azt mondtad, hűséges vagy a doktornőhöz. Mi ennek az oka?
-Bármikor jöhetek hozzá, akár a 2 fiammal is, bármit kérdezhetek tőle, mindenre van megnyugtató válasza, biztonságban érzem magam nála. Szakmailag és emberileg is csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni.

-A fiaiddal? Mekkorák most?
-Milán 14, Mirkó 6 éves. Többször is itt kötöttünk már ki, hol pókcsípéssel, hol értágulattal, hol futószemölccsel…

-Yvette, lézerrel is kezelt már Téged a doktornő?
-Igen, értágulattal az arcomon. De képzeld, Mirkó 3 éves lehetett, amikor őt is kezelte lézerrel, ráadásul szintén értágulatot tüntetett el az arcáról.

-Nem aggódtál akkor nagyon?
-Aggódtam, persze, de tudtam, Olgánál a legnagyobb biztonságban van a fiam. A doktornő elképesztően jól bánik a gyerekekkel, türelemmel, szeretettel áll hozzájuk. Mirkó először félt, de nézd meg, most is ott játszik a vizsgálóasztalon a doktornővel.

-Látom, nagyon helyesek! Milyen gyakran jöttök?
-Elég gyakran, mert világos, érzékeny a bőrünk, extra figyelmet igényel. Az anyajegyeinket is rendszeresen ellenőriztetjük.

-Tanácsokat kaptok tőle?
-Mindig ellát tanácsokkal Olga, elsősorban az általunk használt krémekkel kapcsolatban. A fürdetőtől a napozókrémig, a kézkrémtől az érzékeny arcbőrömre valóig. Így mindig tudom, mi a legjobb.

-Most miért jöttetek?
-Nagyon kíváncsiak voltunk az új FOTONA lézerre. Annyit tudtam csak eddig róla, hogy ez egy igazi csoda és nagyon sokféle kezelést lehet vele végezni. Most végre megnézhetem, úgyhogy be is mennék a kezelőbe, hogy láthassam végre. És lehet, hogy már ma ki is próbálom. Majd beszámolok!

-Várjuk, Yvette!