Olyan sok pozitív visszajelzést kapunk, muszáj osztoznunk Veled is az örömünkben!

Katalin Budapestről:

Tisztelt Doktor Úr,
Csak a nőgyógyászom által javasolt műtétet szerettem volna megúszni az intimlézerrel, hisz már elég kellemetlen voltak a hétköznapokban az inkontinencia tünetei.
Ehelyett újra ízig-vérig nőnek érzem magam, visszakaptam fiatalos lendületemet, bátor vagyok és sugárzóan nőies ismét. Nálam jobban csak a férjem örül az eredménynek. Komolyan, mintha ő is megfiatalodott volna az én kezelésem által.
Ha az arcra is így hat a lézer, ezt kérem szülinapomra!

Köszönöm!

Gabi Londonból:

Kedves Olga,
‘Csak’ szeretném megköszönni az intimlézer kezelést ami már az elsô kezelés után kb. 30% -al erôsebb összehúzódásokat eredményezett orgazmus alatt/közben mint korábban.
Ráadásul semmilyen kellemetlen/fájó utóhatása sem let a kezelésnek.
MINDEN SZUPER volt/van/lesz…

10101393 – young adult couple lying on white bed

Kriszta Herceghalomról:

Kedves Doktornő,
35 éves voltam, amikor először tapasztaltam az inkontinencia tüneteit. Iszonyatosan szégyelltem magma. Addig azt hittem, ez a probléma csak idősebb nőket érint. Senki nem monta előtte nekem, hogy ez milyen gyakran előfordul szülést követően is. Két kislány édesanyjaként, szerelmes feleségként elhatároztam, mindenképp megoldom ezt a problémát, az nem lehet, hogy nekem így kelljen tovább élnem.
És nem is kellett sokáig keresnem, megtaláltam az intimlézer lehetőségét és Önöket, amiért nem lehetek elég hálás.
Olyan személyre szólófigyelmet kaptam, amit nem is reméltem. Nem csodálkoztak, hogy ilyen fiatalon ezzel a problémával jöttem…
Hamar meg is történt a kezelés, és én már az első alkalom után szárnyaltam, a második pedig tovább fokozta a hatást.
Visszakaptam az  életemet.
Még most is alig hiszem el, pedig ez már több, mint 2 éve történt.
Imádok élni!

Klára Budapestről:

Kedves Doktor úr!
Azt hittem, elsüllyedek a szégyentől, hogy ilyen problémával kell orvoshoz mennem, de addigra már elkerülhetetlenné vált… Nem akartam megvárni, hogy már az utcára se tudjak kimenni. Már féltem, ha jöttek az unokáim, nem mertem velük nevetni, nem is emeltem fel a kicsiket és labdázni se akartam velük, mert szaladhattam rögtön fehérneműt cserélni. Emiatt azt hitte a családom, besavanyodtam és nincs kedvem semmihez. Pedig, ha elmondhattam volna nekik… de én szégyelltem magam. Nagyon szégyelltem magam…
Hát ettől a rettenettől szabadított meg az intimlézer kezelés.
Nem is értik a menyemék, mi történt velem. De még mindig nem merek erről velük beszélni. Talán majd egyszer.

Extended family smiling and kissing in a park on a sunny day

Zsóka Budaörsről:

Tisztelt Doktornő,
Évek óta szemeztem az intimlézerrel, konkrétam a hüvelyszűkítéssel. Olvastam, hogy ez milyen sok nőnek probléma. Persze a környzetemben senkitől sem hallottam, hogy ezzel küzdene… Vagy csak nem merünk erről beszélni?
Szóval rászántam magam. De nem is értem, min gondolkodtam évekig! Kétszer fél órás beavatkozás volt az egész, ami egyáltalán nem fájt, és az eredményt azonnal éreztem. Komolyan egy csoda ez a kezelés!
Két nap múlva minden szempontból újra élvezhettem a nőiességemet. Mintha egy angyal suhintott  volna meg a varázspálcájával és repített volna vissza fiatalkoromba.
El sem tudom mondani, milyen változást éltem meg ezáltal az életem minden területén!
Hálás szívvel gondolok naponta önökre!