DR. TEREMI FERENC

szülész-nőgyógyász szakorvos

1968-ban, Debrecenben kaptam az orvosdoktori diplomámat. Szülészet-nőgyógyászat szakvizsgámat 1972-ben Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. sz. Női Klinikáján szereztem.

1968-1975 között Nyíregyházán a Jósa András Megyei Kórházban dolgoztam. 1975-től, folyamatosan Érden és a Fővárosi Szent István kórházban.

1988-tól Százhalombattán, a Városi Egészségügyi Intézményben (VEI) és annak Egynapos Sebészeti részlegen dolgoztam.

A Szent István és a Szent Rókus kórházban végeztem szülésvezetést, valamint a nőgyógyászati hasi és hüvelyi műtéti beavatkozásokat.

2003-tól megbízott főigazgatója, 2004. májusától orvos-igazgatója lettem a Százhalombattán a VEI-nek. Az orvos-szakmai irányítás, szervezés mellett, az Egészségügyi Központ

nőgyógyászat, menopausa-oszteoporózis és ultrahang szakrendelésein szakorvosként is tevékenykedtem.

1994-ben, Százhalombattán hoztam létre Pest megye első Menopausa-Osteoporosis Ambulanciáját, melynek kezdettől vezetője voltam. 1995-ben a változó korú nők számára szerveztem Életmód Klubot, és hozzákapcsolva az Együtt a Városért – Egészséges Életünkért Alapítványt, melynek kuratóriumában is volt feladatom.

Alapító tagja vagyok az Osteoporosisos Betegek Magyarországi Egyesületének, valamint a Magyar Menopausa Társaságnak, ugyanakkor a fiatalok számára sokszor tartottam felvilágosító előadásokat.

2008-2015. között irányítottam Százhalombattán a város önkormányzata által a 14-18 éves korú fiatalok számára ingyen biztosított, HPV elleni védőoltás programot.

A gyógyításban a beteg embert testi-lelki egységként közelítem meg.

Öröm számomra, ha tanácsaimat megfogadva, panaszmentessé válnak, s erről tőlük visszajelzést kapok.

2017. január 01-től orvos-igazgatói állásból nyugállományba vonultam. Köszönetül, Százhalombatta Város Önkormányzatától az Egészségünkért Díjat vehettem át 2017. március 15-én.

Munkám során megismertem a lézerberendezéssel végezhető intim kezeléseket. Az idő múlásával, a szeméremrés és a hüvely állapotában nem kívánatos elváltozások alakulhatnak

ki. Ezek, az életminőséget és a szexuális együttlétet is negatívan befolyásolják, de sebészeti műtét nélkül, a lézeres beavatkozással, biztonságosan helyreállíthatók.

A legkorszerűbb FOTONA lézerrel végezhető beavatkozásokat elsajátítottam.

Közel ötven éves szakmai tapasztalatomot nyújtom át pácienseimnek. Ezt az emberöltőnyi szakmai tudást és tapasztalatot egyesítem a modern lézerterápia eredményeivel.