Durva nyomokat hagyott az elmúlt másfél év, a szakemberek egyértelműen látják: súlyos vízhiány, mélyült ráncok- ezekkel küzdenek a legtöbben. Sem a maszk, sem az otthoni „sufnituning”, sem a szabad levegő hiánya nem tett jót az arcbőrünknek. Ma is van, aki fél még hosszabb kezelésekre vállalkozni, rövid, de hatékony megoldást akar, de mindenki leginkább minél előbb régi formájába kerülni. És vannak rá módszerek, olyan is, amit biztonsággal és hatékonyan alkalmazhatunk nyáron is.

Lézeres eljárás 3+1 lépésben, egy óra alatt mozgósítja a bőr alatti rétegeket, a collagén termelést, így lényegében a szervezetünk maga újítja meg arcbőrünk szerkezetét. Az eljárás forradalmi, bár azt kidolgozó szlovén cég 1964 óta a lézereljárások nagykövete, a hadiipartól a gyógyszeriparon át dolgozik azon, miként tudja a lézer jótékony hatásait a legjobban kiaknázni. Dr. Szabó Olga bőrgyógyász- kozmetológus, a Dermalux Lézergyógyászat tulajdonosa Magyarországon az elsők között végezte el a bőrgyógyászati lézerterápiás szaktanfolyamot. Több ezer sikeres kezelés tapasztalatának birtokában használja az orvosi lézerberendezéseket terápiás és kozmetológiai munkája során.

„Budapest egyik legnevesebb lézerklinikáján eltöltött hét év alatt megismerkedtem az orvosi lézerberendezések szinte teljes spektrumával. A lézeres technológia rohamos fejlődésével azonban éreztem, minden korábbinál hatékonyabban és szélesebb palettán is segíthetném pácienseimet, ha a világ legjobb lézergépével dolgozhatnék.Évekig kerestem a lehetőséget ennek megvalósítására. Négy évvel ezelőtt sikerült, azóta dolgozom azon, hogy mind szélesebb körben adhassak segítséget vendégeimnek. Az elmúlt több, mint egy év feladta a leckét, mert nemcsak a lelkünket, de az arcbőrünket is megviselte a bezártság. Kozmetikushoz nem mehettünk, az állandó maszkhasználat és a szabad levegő hiánya sem segítette a bőrünk állapotát”- kezdi Dr. Szabó Olga bőrgyógyász-kozmetológus.

Olyan eljáráson gondolkoztunk és állítottunk össze, ami nemcsak kíméletes, nyáron is alkalmazható, de nem is vesz sok időt igénybe. Alkalmas a megújításra, de megelőzésre is, hiszen szervezetünk, illetve bőrünk legmélyebb rétegeit mozgósítja. Több collagén termelődik, serkenti az érújraképződést, javítja a bőr anyagcseréjét, a bőr feszesebb, tömörebb lesz. A Fotona 3D® és 4D® egy forradalmian új, 3 illetve 4 különleges lézeres kezelési mód egyedülálló kombinációja. A kezelés páciensbarát, vágás és tűszúrás nélküli arcfeszesítő lézerkezelés a világ legjobb, szabadalmaztatott lézerkészülékével, a maximális eredményért. Egyedülállóan kombinálja az Nd:YAG és az Er:YAG lézersugarakat, mellyel a világ leghatékonyabb bőrgyógyászati és esztétikai lézeres kezeléseit garantálja. Első lépésben a bőr alatt okozunk pici sebeket, ami mozgósítja a megújulást, a másodikban egyenletesen melegítjük a bőrt, hogy a rugalmas rostokat élesszük újjá úgy, hogy közben a bőr nem sérül, nem pirosodik ki. Ráadásul ez olyan eljárás, amibe nyáron is nyugodtan belevághatunk, mert nem teszi a bőr felszínét érzékennyé, hanem annak mélyén dolgozik”-mondja a szakember.

A honlapunkon található különleges akciós árakkal várjuk egész nyáron a szépülni vágyókat!