Tudod mi az a kollagén? És azt tudod mi a funkciója a szervezetünkben? És hogy is a szerepe a bőrfiatalításban? A kollagén a kötőszövet alapvető fehérjéje, és a feladata, hogy szöveteinket rugalmas kötésekkel összetartsa. A kollagén testszerte több helyen is megtalálható, a porcokban, a szerveink között, a bőrben, a hajban, és a körömben is.Az évek előrehaladtával azonban csökken szervezetünk kollagéntermelő képessége, így például a bőrünk is jelentősen rugalmatlanabbá válik.

A kollagén pótlása már 25 éves kortól javasolt, hogy lassítsa a bőr öregedését és a gyulladások kialakulását.
A kollagén kapszulák segítenek megőrizni az érfalak rugalmasságát, erősítik az ereket, megelőzhetik a reumatikus fájdalmak kialakulását a kézfejben, a karban, a vállban, a csípőben, a könyökben, és a térdben. Fokozza a porcok rugalmasságát és csökkenti a gyulladást.

Ahogy azonban az idő múlik, a bőrünkben is egyre kevesebb kollagén termelődik, így a bőr azon pontjain, ahol a mozgás folyamatos, először finom ráncok, majd mélyebb barázdák jelennek meg. Így jönnek létre az erős mimikai ráncok a homlokon, a száj, az orr és a szemek környékén.
A ráncosodáshoz az idő múlásán kívül a szennyezett levegő, a napsugarak károsító hatása, a szoláriumozás, és a kevés folyadék fogyasztás is jelentősen hozzájárul. Még rendszeres krémezéssel, külső kollagénpótlással is csak minimálisan javíthatunk a kialakult állapoton.

Van azonban hatékony megoldás!

A jelentős fiatalodást, a látványos eredményt lézeres bőrfiatalító kezeléssel elérhetjük!
A FOTONA 3D és 4D lézeres arcfiatalító kezelés növeli a kollagénrostokat termelő kötőszöveti sejtek aktivitását, ezáltal jelentős mennyiségben képződnek új, egészséges, rugalmas rostok, a még aktív sejtek működésének fokozása mellett. Hatása a kezelést követő néhány héten át még tovább fokozódik, ahogy a kollagénrostok újraképződnek a bőrben.
A FOTONA 3D ill. 4D arcfiatalító kezelés alkalmazásával a bőrszövetet teljes mélységében átjáró, különleges, egyedülálló fiatalító hatást érhetünk el. A kezelés vágás és tűszúrás nélküli arcfeszesítő lézerkezelés a világ legjobb, szabadalmaztatott lézerkészülékével.
A Fotona Dynamis lézerkezelő egyedülállóan kombinálja az Nd:YAG és az Er:YAG lézersugarakat, mellyel a világ leghatékonyabb bőrgyógyászati és esztétikai lézeres kezeléseit garantáljuk Önnek.

Kattints az egyedülálló lézeres kezelésekért!