– Judit, te komolyan ebben a meleg, napos áprilisban mentél lézeres arcfiatalításra?
– Igen Rékám. És nemsokára indulunk a tengerpartra nyaralni.
– Te viccelsz velem. Napos időben nem szabad lézereztetni.
– Az attól függ, milyen lézerkezelésre mész. Valóban van olyan, amit a téli hónapokban javasolnak csak, de van melegben, sőt nyáron is biztonsággal végezhető kezelés.
– Na mesélj csak!
– Elmentem Dr. Szabó Olga bőrgyógyász-kozmetológus szakorvoshoz egy szépség-konzultációra. A doktornő részletesen elmondta, milyen kezelési lehetőségek vannak.
Pl. a lézer, aztán a botox, és persze a különböző feltöltések. Mindegyiknek elmondta az előnyeit és persze a hátrányaikat sem hallgatta el, így bizonyos kezelések után jobb ha pár napig nem megyünk utcára, mert erős bőrpír és hámlás várható (ezek a kezelések inkább ősszel-télen javasoltak), aztán a botox hatása néhány hónapig tart csak, a feltöltés pedig kerekebb arcnál nem javasolt.

– És te a lézer mellett döntöttél? Miért?

– Mert ezzel nem változik meg kicsit sem az arckarakterem, a mimikám is változatlan marad és mert évekkel fiatalítja meg a bőröm, hisz ez csak a kollagéntermelődést serkenti. Ez a lehető legtermészetesebb fiatalodási módszer. Nálam a legnagyobb probléma az állam mentén már erősen látható kontúrvesztés, megereszkedés volt és ezen ez a kezelés valóban hatékonyan segít.
– Nahát! Valóban, mintha éveket fiatalodtál volna! Mesélj, milyen volt a kezelés, mit tapasztaltál?
– Ez az a kezelés, ami garantáltan feszesít, tömöríti a a bőrt, hatékonyan fiatalít , ránctalanít és nem fáj. Ja, és rövid távon sem kell erős bőrpírral, hámlással számolni. És tényleg! Kb. egy órán keresztül kezelt a doktornő, és csak itt-ott éreztem meleget, pici szúró érzést, de akkor jeleztem is neki és tartottunk egy pici szünetet.
– De tényleg nem fájt?
– Nem. És a doktornő mellett teljes biztonságban éreztem magam. Több, mint 20 éves lézeres tapasztalata van és az egyik legjobb bőrgyógyász Magyarországon. Ráadásul annyira közvetlen és kedves volt, minden kérdésemre válaszolt. Nem sietett, nem kapkodott. Rámért. Valódi figyelmet és megértést kaptam tőle.
– És maga a kezelés milyen volt?

– Nem fogod elhinni, de először egy szájon belüli kezelést kaptam, pontosabban a szájüreg arc felé eső részét kezelte a doktornő Er:Yag lézerrel, -ez sem az ínyt, sem a nyelvet, sem a fogakat nem érinti, és nem is fájt.
– Aztán mi következett?
– Két, egymástól eltérő, külső, bőrfelszín felöli lézerkezelést kaptam még, ezek Nd:Yag lézerrel történtek, de más mélységben hatnak a bőrre, így a 3 féle lézerkezelés gyakorlatilag lézeres mátrixot hoz létre a bőrben, emiatt olyan nagyon hatékony.
– Nahát!
– Ráadásul lesz még egy kezelésem, kb. egy hónap múlva és a kezelés hatása még további 4-5 hónapon át erősödni fog, ahogy a kollagéntermelődés erősödik a bőrömben, tehát az eredmény még a mostaninál is látványosabb lesz.
– Azta! Ilyet én is szeretnék! Megadod az elérdetőséget?
– Persze! DermaLux lézergyógyászat. A számuk: 06 30 911 9670. Hívd bátran akár most!