AKCIÓ!!! AKCIÓ!!! AKCIÓ!!!

Ha 2019. május 1-ig jelentkezel bőrmegújító frakcionált lézerkezelésre, egy  fantasztikus, fiatalító, kényeztető, 25 000 Ft, értékű, hyaluronsavas mezoterápiás kezelést kapsz ajándékba!

A frakcionált lézerkezelés a XXI. század egyik legnagyobb vívmánya, mely sok bőrproblémával küzdő nő számára felszabadító örömöt hozó eljárás, hatására jelentős megújuláson megy keresztül bőrünk. Eredményeképpen bőrünk ismét ragyogóan fiatalos, feszes, rugalmas, friss és üde lesz. Felszíne finomabb textúrájú, egységes és pórusok mérete is jelentősen csökken.

De kinek is való a frakcionált lézerkezelés?

  • aknés bőr
  • tág pórusú arcbőr
  • aknehegek
  • sérülésből eredő hegek
  • felületi ráncok
  • egyenetlen bőrfelület
  • különböző pigmentfoltok és
  • megereszkedés esetén javasolt

A kezelés hatására bőrünk ismét fiatalosan üde, sima, feszes, ragyogó és sugárzóan fiatalos lesz.

Réka meséli:

40 múltam, amikorra már minden kezelést, krémet, pakolást, extra táplálkozást és gyógyszereket is kipróbáltam a még mindig pattanásos, mitesszeres, aknés arcbőrömre. Úgy néztem ki, mint egy túlkoros tini. Csak sminkben tudtam az utcára lépni, de persze így is látszott. Ekkor olvastam egy hirdetést, hogy ez az orvosi frakcionált lézerkezelés megoldást hozhat. Hittem is, meg nem is… de adtam magamnak egy utolsó esélyt. És milyen jól tettem!

Az első kezelés után sokkal kevesebb lett a bőrömön a mitesszer, pattanás, akne, és a második kezelés után gyakorlatilag megszűnt a problémám. Azóta smink nélkül is járhatok, hisz sugárzóan fiatalos, üde és sima lett a bőröm. Felszabadulttá és örömtelivé tette a hétköznapjaimat és az ünnepeket is!

Hajni mondja:

Tág pórusú a bőröm és fiatalabb koromban eléggé pattanásos voltam, aminek nyomán sajnos hegek maradtak az arcomon, ezzel nap mint nap küzdöttem, mindenki látta, aki rám nézett. Nagyon megnehezítette ez a párválasztást is számomra. Jártam kozmetikushoz, kentem mindenféle csodakrémekkel. Eredménytelenül.

Aztán más bőrprobléma miatt felkerestem Dr. Szabó Olga bőrgyógyászt, akivel az arcbőröm is szóba került. A doktornő akkor javasolta a bőrfelszín megújító lézeres kezelést, ami csodálatos változást hozott számomra.

Arcbőröm tömörebb lett, lényegesen finomabb textúrájú, a pórusok szinte láthatatlanok és megszűnt a kellemetlen olajos fénye is, így délutánra sem üt át a sminken. A hegek teljesen eltűntek és még a szemem körüli apró kis ráncoknak is búcsút inthettem. Alig hiszem el azóta is, amit a tükörben látok.

Kata véleménye:

Egy nagyobb, sokkal drágább fiatalító lézeres kezelést néztem ki magamnak, de egy váratlan utazás miatt időben és pénzben is át kellett gondolnom a terveket. Ekkor a doktornő a bőrfelszín megújító frakcionált lézerkezelést javasolta. Örültem, hogy nem kell lemondanom sem az utazásról, sem a fiatalodásról, hisz ez a kezelés lényegesen olcsóbb a nagytestvérénél a FOTONA 4D arcfiatalításnál, de mégis igen hatékony. Különösen az én bőrömön volt látványos, hisz épp egy picit volt csak megereszkedve, halvány mosolyráncok a szemem körül és némi foltosság, apró kis aknehegek voltak jellemzőek az arcbőrömre. A kezelés után pár napig, az enyhe pír és hámlás után fantasztikusan szép lett a bőröm, komolyan, mintha kicserélték volna.

De mi is ez a frakcionált lézerkezelés?

A frakcionált lézer egy bőrmegújító hámlasztó kezelés. Jelentősen különbözik azonban a hagyományos hámlasztástól, mert itt a lézersugár pontszerűen hatol a bőrbe, miközben a behatolási pontok között érintetlen bőrszigetecskék maradnak, így a gyógyulási idő jelentősen megrövidül. Rendkívül hatékony esztétikai kezelés, mely a szervezet természetes gyógyulási folyamatait gyorsítja, erősíti fel, hatására a bőr rendkívül gyorsan regenerálódik, miközben élénkíti a mikrokeringést, gyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, jelentősen serkenti a kollagéntermelődést, valódi megújulást hozva bőrünknek.

AKCIÓ!!! AKCIÓ!!! AKCIÓ!!!

Ha 2019. május 1-ig jelentkezel bőrmegújító frakcionált lézerkezelésre, egy  fantasztikus, fiatalító, kényeztető, 25.000 Ft, értékű, hyaluronsavas mezoterápiás kezelést kapsz ajándékba!